header_een_ro

Camera de Comerț și Industrie Suceava, în calitatea de partener în cadrul proiectului Eastern Romanian Business Support Network (Rețeaua pentru sprijinirea afacerilor din estul României) – ERBSN 2022 – 2025, parte a rețelei Enterprise Europe Network, cea mai mare rețea de sprijin din lume pentru IMM-urile care își doresc să inoveze și să își dezvolte activitatea pe alte piețe, are onoarea de a vă invita să participați la un seminar de informare dedicat IMM-urilor din Regiunea Nord-Est.

Seminar de informare

Rețeaua Enterprise Europe Network în sprijinul

întreprinderilor din Regiunea Nord-Est

22 noiembrie 2022, interval orar: 11:00 – 14:00

la sediul CCI Suceava din Str. Universității nr. 15-17

Evenimentul este organizat de Agenția pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est în parteneriat cu Camera de Comert și Industrie Suceava, fiind parte a unul program mai amplu care se desfășoară în perioada 22-24 noiembrie 2022 și care cuprinde 3 seminarii de informare dedicate IMM-urilor din județele Suceava, Iași și Neamț.

Invitat special în cadrul seminarului va fi Loredana Mihăilă, expert contabil, care va susține o prezentare privind transpunerea în legislația națională a unor directive europene în materie financiar-contabilă și impactul lor asupra activității IMM-urilor, printre temele abordate în cadrul seminarului se vor regăsi și subiecte de actualitate cu referire la inovare, sustenabilitate, digitalizare, precum și furnizarea de informații cu privire la oportunități de finanțare dedicate IMM-urilor, în perioada de programare 2021-2027.

Evenimentul se va desfășura în data de 22 noiembrie 2022, în intervalul orar 11:00 – 14:00, la sediul Camerei de Comerț și Industrie Suceava, din Str. Universității nr. 15-17, la etajul 1, sala nr. 2.

Participarea la eveniment este gratuită și presupune completarea talonului de înscriere până la data de 17 noiembrie 2022 (ora 14:00).

Agenda evenimentului

Talon de înscriere

 footer_een_ro