BRES20230804003

Cerere de afaceri

O companie spaniola cauta furnizori sau producatori de mere si pere.

Compania lucreaza de obicei cu containere de 20 de picioare (20-25 mii kg), putand primi in jur de 3 containere lunar.  Cantitatile si livrarea se vor negocia cu furnizorii.

(Mere: Golden, Fuji, Cripps Pink, Royal Marlene, Idared; Pere: Alejandrina, Dimensiuni Conference: 65/75, calibrul 26 sau similar).

 

BRLT20230801012

Cerere de afaceri

Un IMM lituanian care produce amestecuri alimentare organice de fructe si legume cauta parteneri internationali. Compania este interesata sa gaseasca parteneri din Europa, printr-un acord de furnizor de produse liofilizate forma de pulbere. (Urzica, spanac, mazare, broccoli, sfecla, cartofi dulci, Maca, Morcov, Dovleac, Anghinare, grau, iarba, rosii, varza, lucerna, ghimbir, seminte de in, pudra de seminte de canepa, rodii, prune, kiwi, mar, ananas , afine, coacaze negre, catina, goji, macese, banane, piersici, capsuni, curmale, acerola, aswagandha, mango, lucuma, rubarba, zmeura, mure, pudra de chia, scortisoara, curcuma, piper, amestec de proteine, proteine ​​din mazare, cacao.)

 

BRDE20230801001

Cerere de afaceri

O companie germana care produce rotile pentru scaune, mobila si sisteme glisante pentru industria mobilei cauta un partener de cooperare care prelucreaza polimeri tehnici in turnare prin injectie.

Partenerul ideal trebuie sa aiba experienta in turnarea prin injectie a materialelor plastice cu polimeri tehnici precum PP sau PA6 si un nivel ridicat de constientizare a calitatii si un nivel ridicat de servicii.Specificatiile tehnice: matrite cu 8 si 16 cavitati.

 

BOIT20230801008

Oferta de afaceri

O companie italiana a brevetat un dulap sterilizator care poate fi folosit in spitale, clinici, banci de alimente etc. cauta parteneri de afaceri. Dispozitivul, pregatit in cateva prototipuri perfect functionale, are brevete italiene si comunitare, certificarea CE emisa de OCE.

Compania cauta colaborarea in vanzarea dispozitivului, in principal in spitale, aziluri de batrani, clinici si eventual in productie.

 

Dacă vrei ca propria ta cerere sau ofertă să apară în cea mai mare reţea de afaceri la nivel european sau dacă eşti interesat de oportunităţile prezentate, ne poţi contacta la 0747 496 010.
Află mai multe despre reţeaua #EEN accesand: http://ccisv.ro/content/een/ sau contactează-ne direct la 0747 496 010 – Elena Zamcu, Coordonator Local.
#EENCanHelp           #ERBSN           #afacerisuceava           #EEN           #CCISuceava