LUXEMBRUG – Ofertă de afaceri BOLU20230320006
Companie din Luxemburg, care oferă soluții inteligente BMS pentru a economisi consumul de energie, caută acorduri comerciale și de distribuție. Partenerii ideali sunt distribuitori care au contacte cu spitale, cămine de bătrâni, școli, universități, firme care au nevoie soluții de management al clădirii.

CROAȚIA – Ofertă de afaceri BOHR20230704009
Compania croată caută partener – o companie de investiții din sectorul apei și al construcțiilor civile, pregătită să furnizeze servicii sau produse pe piața croată sau sud-europeană.

FRANȚA – Cerere de afaceri BRFR20230703010
Compania franceză a dezvoltat o platformă durabilă care conectează industriile agroalimentare și caută furnizori europeni de mașini, materiale, ambalaje ecologice și servicii care se adresează pieței agroalimentare, cu care să lucreze în baza de unui contract/acord comercial.

 

Dacă vrei ca propria ta cerere sau ofertă să apară în cea mai mare reţea de afaceri la nivel european sau dacă eşti interesat de oportunităţile prezentate, ne poţi contacta la 0747 496 010.
Află mai multe despre reţeaua #EEN accesand: http://ccisv.ro/content/een/ sau contactează-ne direct la 0747 496 010 – Elena Zamcu, Coordonator Local.
#EENCanHelp           #ERBSN           #afacerisuceava           #EEN           #CCISuceava