ITALIA – Ofertă de afaceri BOIT20230624003
Companie italiană specializată în producția de saltele și perne, caută parteneriate pentru distribuția sau fabricarea de saltele inovatoare, care să conțină tehnologii specifice precum tehnologia dinamică de absorbție naturală, bule de gel inteligent, micro-pocket all zone, arcuri independente de buzunar și spumă poliuretanică ușoară nedeformabilă.
Compania caută un acord comercial, în special un acord de servicii de distribuție sau un acord de producție.

MAREA BRITANIE – Ofertă de TOGB20230623014
O companie din Marea Britanie testează o fereastră cu cristale lichide unică, patentată, bi-stabilă, care permite trecerea de la o stare opacă albă foarte reflectorizant sau colorată la o stare transparentă, fără ceață vizibilă din orice unghi. Alimentarea este necesară doar pentru comutare.
Se caută colaborarea tehnică cu producătorii de ferestre, companiile de sinteză chimică și producătorii de folii din plastic roll-to-roll.

POLONIA – Ofertă de afaceri BOPL20230623001
O companie poloneză de echipamente și produse de curățare dorește să se extindă pe piețele externe. Compania este motivată de cererea puternică de pe piața națională și internațională și dorește să exploreze noi piețe externe.
Principalul grup de produse este  Compania caută un partener care ar fi interesat să importe sau să distribuie produsele sale.

ITALIA – Ofertă de afaceri BOIT20230623012
Compania italiană specializată în prăjirea și ambalarea boabelor întregi, măcinate, a capsulelor de cafea și a capsulelor de cafea.
Aceasta importă direct cafea verde din locul de origine și caută distribuitori și acord comercial în Europa.

ITALIA – Ofertă de afaceri BOIT20230622019
O companie italiană specializată în producția de piese metalice mici caută producători străini cu care să stabilească acorduri de producție cu producătorii de iluminat, mobilier, perdele și sectorul hidraulic.
Compania poate oferi produse personalizate pe baza solicitarilor specifice ale acestor producatori. Partenerul trebuie să fie o companie de dimensiuni medii sau mari și să aibă minim 3 ani de experiență în sector.

Dacă vrei ca propria ta cerere sau ofertă să apară în cea mai mare reţea de afaceri la nivel european sau dacă eşti interesat de oportunităţile prezentate, ne poţi contacta la 0747 496 010.
Află mai multe despre reţeaua #EEN accesand: http://ccisv.ro/content/een/ sau contactează-ne direct la 0747 496 010 – Elena Zamcu, Coordonator Local.
#EENCanHelp           #ERBSN           #afacerisuceava           #EEN           #CCISuceava