Stimati colegi Enterprise Europe Network,
Pentru a sprijini internaționalizarea IMM-urilor maghiare, HEPA oferă clienților săi sesiuni de webinar online. Vă invităm cu drag să participați la sesiunea de 30 de minute a companiilor listate mai jos care doresc să găsească parteneri de afaceri în România.

Dacă sunteți interesat de sesiunea de webinar, vă rugăm să vă înregistrați pe link-urile de mai jos și vă vom trimite detaliile de acces cu 48 de ore înainte de eveniment.

Bodrogrugo – Producție de primăvară

Cu zeci de ani de experiență, Bodrogrugo produce o gamă largă de arcuri utilizate aproape peste tot, de exemplu: aparate de uz casnic, vehicule, echipamente tehnice, industria electronică. Pe lângă controlul strict al calității, flexibilitatea este una dintre cheile succesului companiei. Oferă producție de arc pe baza planurilor de inginerie, dar când vine vorba de proiectare, Bodrogrugo acționează și ca partener tehnic al clienților săi.
Oportunități de parteneriat: producători de mașini agricole, autovehicole, aparate electrocasnice mici și mari, sisteme de încălzire și răcire, sisteme de iluminat, unelte etc.

Web: https://bodrogrugo.hu/eng

Webinar: 5 decembrie 2022 ora 14:00 (CET)

Înregistrare: https://forms.gle/4MvDnqn3JArfWbsV7

 

Szal-Agro – tractoare pentru lucrări agricole şi nevoi municipale

Szal-Agro este furnizorul exclusiv de tractoare TYM. TYM este marca lider din Coreea de Sud, oferind cel mai bun raport calitate-pret din categoria sa. Tractoarele TYM sunt disponibile într-o gamă de categorii de 19-130 de cai putere. Szal-Agro asigura livrarea tractoarelor si a tuturor pieselor din depozitul propriu din Ungaria. Prin intermediul rețelei sale de parteneri oferă și servicii de întreținere.
Oportunități de parteneriat: distribuitori de vehicule agricole, cooperative.

Site: https://www.szalagro.hu/

Webinar: 9 decembrie 2022 ora 11:00 (CET)

Înregistrare: https://forms.gle/QbyFSHrjvk2xF4178

 

Mixtura – materiale de constructii pentru interior şi exterior

Mixtura comercializează și produce materiale de construcție de înaltă calitate pentru interior și exterior. Cu peste 20 de ani de istorie, Mixtura a devenit un expert în ceea ce privește tencuielile, vopselele, substanțele chimice de construcție și acoperirile. Activitatea sa intensivă de cercetare și dezvoltare are ca rezultat un pavaj prietenos cu mediul, plăcut din punct de vedere estetic.

Oportunităţi de parteneriat: planificatori de grădini, arhitecţi peisagişti.

Web: http://mixtura.hu/en

Webinar: 12 decembrie 2022 ora 11:00 (CET)

Înregistrare: https://forms.gle/EejkvV4hThAiKNRN6

 

Viaplant – material creativ pe bază de plante pentru arhitectură și design interior

Ca rezultat al cercetării și dezvoltării, Viaplant produce compozite creative, pe bază de plante, cu diverse soluții. Utilizarea sa este în domeniul arhitecturii și designului. O caracteristică a obiectelor Viaplant este că, pe lângă formă și funcție, apare și un al treilea strat, povestea. Locul de origine al plantei poartă o amintire, o experiență care devine parte a obiectelor. Așa devine personal o lampă dintr-un buchet de nuntă sau un obiect realizat din gazonul terenului clubului sportiv având un plus de semnificație pentru fani.

Oportunități de parteneriat: arhitecți, designeri de interior

Web: https://viaplant.com/en/

Webinar: 15 decembrie 2022 ora 11:00 (CET)

Înregistrare: https://forms.gle/j8dMELYFT58CQxsp7