misiune economica vietnam

Camera de Comerț și Industrie Suceava organizează  în perioada 04 – 17 Martie 2018 o Misiune Economică în Ţările Asiatice (Vietnam și Cambodgia). Printre obiectivele acestei misiuni se regăsește dezvoltarea relațiilor  economice  între  oamenii  de afaceri români și cei din Vietnam, sens în care vor avea loc întâlniri de afaceri la  Ambasada României din Hanoi. Este pregătit, de asemenea, un program de vizitare extrem de variat al obiectivelor turistice aparţinând  culturii și civilizaţiei celor două Țări Asiatice.

Preț/ persoană (loc în cameră dublă):  1.595 USD + 500 EURO

De menţionat că la data de 10 Iulie 2017 s-a semnat Memorandumul de Colaborare între  Camera de Comerţ şi Industriei a României şi Camera de Comerţ a Cambodgiei. Memorandumul conţine diverse domenii de colaborare : agricultură, industria alimentară, construcţii şi materiale de construcţii, industria textilă, turism  etc.

Considerând că vom contribui și noi la dezvoltarea acestui Memorandum de Colaborare şi ţinând cont de caracterul activ și dinamic al colaborării noastre, vom fi bucuroşi să ne onoraţi cu prezenţa la această acţiune și vă rugăm să primiţi, Stimate Domnule Director General, salutările noastre cordiale. În cazul în care oferta noastră prezintă interes, vă rugăm să ne contactaţi: persoană de contact Dumitru Mălășincă, Director al Departamentului de Misiuni Economice, telefon 0230 521 506, 0741 221 493, e-mail: malasinca.ccisuceava@gmail.com sau Lucrețiu Bilius, Agenţia Bilco Trading, telefon 0722 536 958, e-mail: bilco@bilco.ro.

Aşteptăm cu interes răspunsul dumneavoastră, asigurându-vă de întreaga disponibilitate pentru colaborare.

Invitatie

Program detaliat al misiunii

Alte informatii utile