Stimati membri,

Ne face placere sa va informam ca Romexpo va organiza, in perioada 04-06 martie 2016 urmatoarele evenimente:

  • BUCHAREST PET EXHIBITION – Expozitiei de animale de companie
  • PRIMAVARA LA ROMEXPO – Targ de bunuri de larg consum

BUCHAREST PET EXHIBITION va reuni pe parcursul a trei zile, crescatori si iubitori de animale, producatori, importatori si comercianti de produse destinate ingrijirii si cresterii animalelor de companie, produse si echipamente pentru cabinete veterinare, medici veterinari si alti specialist in domeniu. Editia anului 2016 va fi atat o platforma de expunere, cat si un spatiu de vanzare.

Partenerii expozitiei, Asociatia Chinologica Metropolitana Bucuresti, Asociatia Clubul Felin MAGNIFICATS si Asociatia Porumbeilor Jucatori de Galati vor organiza un bogat program de evenimente conexe dedicate publicului larg si specialist, cum ar fi:

  • Expozitie Internationala CACIB si demonstratii de dresaj canin;
  • Magnificats 1st Jubilee WCF International Cat Show;
  • Expozitii si concursuri de porumbei, gaini, iepuri si diverse pasari ornamentale, atat din Romania cat si din strainatate.

In aceeasi perioada cu BUCHAREST PET EXHIBITION, se va desfasura si PRIMAVARA LA ROMEXPO. Acest eveniment va reuni producatori, importatori si distribuitori de imbracaminte, incaltaminte, produse pentru casa si gradina, cosmetice, produse traditionale si de artizanat, dar si artisti, colectionari si anticari.

Avand in vedere parteneriatul de succes derulat in anii precedenti intre ROMEXPO S.A. si Camerele de Comert si Industrie teritoriale, va invitam sa ne fiti alaturi si la editiile din 2016 ale BUCHAREST PET EXHIBITION si PRIMAVARA LA ROMEXPO. Va adresam pe aceasta cale rugamintea de a dispune difuzarea acestor informatii in mediul de afaceri din judetul Dumneavoastra, in vederea participarii firmelor interesate in calitate de expozant sau vizitator la acest eveniment.

Pentru detalii suplimentare va stam cu placere la dispozitie, la datele de contact:

BUCHAREST PET EXHIBITION

Diana POPA – Manager Proiect

Mobil: 0757 065 658; Fax: 021 207.70.70

E-mail: petexhibition@romexpo.ro; diana.popa@romexpo.ro

Web: www.petexhibition.ro

PRIMAVARA LA ROMEXPO

Mihaela PANE – Manager Proiect

Mobil: 0749 275 222; Fax: 021 207.70.70

Email: primavara@romexpo.ro; mihaela.pane@romexpo.ro

Web: www.targdeprimavara.ro

Sursa: ROMEXPO SA