Camera de Comerț și Industrie Suceava și Asociația ”Consensual” din Iași au plăcerea de a vă invita să participați la workshop-urile organizate în cadrul proiectului IMPULS – Îmbunătățirea cunoștințelor angajaților și promovarea învățării pe tot parcursul vieții în rândul companiilor din Regiunea Nord-Est, cod MySmis 128044.

Evenimentele se adresează reprezentanților IMM-urilor din județele Regiunii Nord – Est și urmăresc identificarea nevoii de training din cadrul companiilor participante și validarea de noi programe de formare profesională în scopul furnizării către angajații acestora și se vor derula

IAȘI – Joi, 01 octombrie 2020, ora 14:00, Hotel RAMADA, sala de conferințe New York

SUCEAVA – Vineri, 02 octombrie 2020, ora 15:00, Camera de Comerț și Industrie Suceava, etaj 1, sala 2

În ideea conceperii unui plan bine definit de dezvoltare a resursei umane, temele principale de discuție vor fi legate de conceptul de dezvoltare personală, analiza nevoii de training din cadrul companiei și stabilirea obiectivelor specifice ale companiei în politica de resurse umane.

Participarea la eveniment este posibilă doar prin completarea talonului de înscriere.

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la numărul de telefon 0230 521 506, prin e-mail la proiectimpuls@ccisuceava.ro, sau direct de la sediul Camerei de Comerț și Industrie Suceava din str. Universității nr. 15-17, etaj 1, camera 10.

Proiectul IMPULS – Îmbunătățirea cunoștințelor angajaților și promovarea învățării pe tot parcursul vieții în rândul companiilor din Regiunea Nord-Est, cod MySmis 128044 este implementat de Camera de Comerț și Industrie Suceava, în calitate de beneficiar, în parteneriat cu Asociația ”CONSENSUAL”, și este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020.

Obiectivul general al proiectului constă în promovarea unei ocupări sustenabile și de calitate a forței de muncă, sprijinirea mobilității forței de muncă prin implementarea unor măsuri de îmbunătățire a accesului egal la învățarea pe tot parcursul vieții pentru toate grupurile de vârstă într-un cadru formal și non-formal, actualizarea cunoștințelor, aptitudinilor și competențelor forței de muncă și promovarea unor căi de învățare flexibile, inclusiv prin orientare profesională, în județele Regiunii Nord – Est.

Descarcă agenda workshop IAȘI

Descarcă agenda workshop SUCEAVA