header

SUCEAVA – Vineri, 5 martie 2021, ora 15:00, Camera de Comerț și Industrie Suceava, etaj 1, sala 2

Camera de Comerț și Industrie Suceava are plăcerea de a vă invita să participați la workshopul organizat în cadrul proiectului IMPULS – Îmbunătățirea cunoștințelor angajaților și promovarea învățării pe tot parcursul vieții în rândul companiilor din Regiunea Nord-Est, cod MySmis 128044.

Evenimentul, ultimul dintr-o serie de patru, se adresează reprezentanților IMM-urilor din județele Regiunii Nord – Est și urmărește identificarea nevoii de training din cadrul companiilor participante și validarea de programe de formare profesională în scopul furnizării acestora către angajați.

Pentru că martie este luna femeii ne dorim, prin acest eveniment, să promovăm femei de afaceri și modele de leadership feminin, să abordăm teme de discuție legate de conceptul de dezvoltare și branding personal și să evidențiem importanța formării profesionale ca parte integrantă a strategiei companiei.

Participarea la eveniment este posibilă doar prin completarea talonului de înscriere, în limita a 25 de locuri.

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la numărul de telefon 0230 521 506, prin e-mail la proiectimpuls@ccisuceava.ro sau direct de la sediul Camerei de Comerț și Industrie Suceava din str. Universității nr. 15-17, etaj 1, camera 10.

Puteţi consulta agenda evenimentului aici.

Proiectul IMPULS – Îmbunătățirea cunoștințelor angajaților și promovarea învățării pe tot parcursul vieții în rândul companiilor din Regiunea Nord-Est, cod MySmis 128044 este implementat de Camera de Comerț și Industrie Suceava, în calitate de beneficiar, în parteneriat cu Asociația ”CONSENSUAL”, și este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020.

Obiectivul general al proiectului constă în promovarea unei ocupări sustenabile și de calitate a forței de muncă, sprijinirea mobilității forței de muncă prin implementarea unor măsuri de îmbunătățire a accesului egal la învățarea pe tot parcursul vieții pentru toate grupurile de vârstă într-un cadru formal și non-formal, actualizarea cunoștințelor, aptitudinilor și competențelor forței de muncă și promovarea unor căi de învățare flexibile, inclusiv prin orientare profesională, în județele Regiunii Nord – Est.

footer