ROMEXPO va invita sa va inscrieti ca expozant la cea cea de-a XXXIII – a editie TIBCO – Targ international de bunuri de larg consum, ce va avea loc in perioada 2 – 5 iunie 2016.

Organizat inca din anul 1974, TIBCO este un eveniment cu traditie care se adreseaza tuturor producatorilor, importatorilor si distribuitorilor de bunuri de larg consum din tara si din strainatate. Editia 2016 TIBCO reprezinta platforma ideala pentru prezentare, promovare, vanzare si contractare dedicata producatorilor, importatorilor si distribuitorilor de bunuri de larg consum din tara si din strainatate.

Din acest an, tematica TIBCO a fost actualizata si extinsa pentru a veni in intampinarea cerintelor expozantilor. Astfel, pe langa deja traditionalele categorii de bunuri de larg consum, tematica targului va include si saloanele: PROSHOP – Salon de sisteme de expunere spatii comerciale si EXPO SERVICES – Salon de servicii.

De ce sa participati la TIBCO 2016?

  • Produsele, serviciile si ofertele dumneavoastra vor fi promovate prin site-ul manifestarii si newslettere;
  • Campanie de promovare online, in presa scrisa, indoor, outdoor, spoturi TV si radio;
  • Se va desfasura in aceeasi perioada cu KIDEX – Expozitie de produse si servicii pentru bebelusi, viitoare mamici, parinti si copii si targul de carte BOOKFEST 2016 !.

Inregistrare

Pentru a va alatura, timp de 4 zile, specialistilor si pasionatilor din domeniu va invitam sa va inscrieti la TIBCO. Formularele de inscriere sunt disponibile atat pe site-ul evenimentului, www.tibco.ro, cat si la irina.tita@romexpo.ro,  iar pentru informatii suplimentare puteti contacta echipa de proiect, care va sta cu placere la dispozitie.

Diana Popa – Manager Proiect

Mobil: 0757 065 658; Fax: 021 207.70.70

Email: tibco@romexpo.ro; diana.popa@romexpo.ro

Web: www.tibco.ro

Adeziune-contract-2016-TIBCO

C6-KIDEX-TIBCO-V4

F1-ConstructieStand-2016-TIBCO

F2-Tematica-2016-TIBCO

F4-CATALOG-2016-TIBCO

Prezentare Comerciala TIBCO 2016

Sursa: ROMEXPO SA