Stimati membri,

CCIRO Italia şi Asociaţia Românilor din Italia organizează la Roma în perioada 28 noiembrie – 29 noiembrie 2015 a VII-a ediţie a ”Târgului România – Italia”. Scopul evenimentului este acela de a promova interesele statului român pe piaţa italiană, evidenţiind câteva sectoare cheie ale economiei româneşti concentrându-se cu precădere pe turism şi servicii. În cadrul târgului va fi organizată ”Bursa locurilor de muncă”, oportunitate importantă pentru a prezenta românilor din diaspora ofertele de muncă şi toate noutăţile legislative ce îi privesc.

Cu această ocazie CCIRO Italia va elabora un catalog al târgului, care va fi publicat în cadrul numărul special al revistei InfoCameraItalia. În cuprinsul acestui catalog vor fi prezentaţi toţi operatorii economici participanţi, precum şi întreaga gamă de produse şi servicii ale acestora, tocmai pentru a mijloci crearea unor viitoare parteneriate cu operatori economici sau instituţii italiene interesate.

Toţi cei interesaţi sunt rugaţi să transmită prezentarea societăţii/instituţiei pe care o reprezintă, prezentare care să conţină mai multe detalii referitoare la activitatea desfăşurată, oportunităţile precum şi parteneriatele propuse, dar nu în ultimul rând aşteptările avute de la acest eveniment. În cazul instituţiilor cum ar fi consilii judeţene/primării prezentarea trebuie să conţină o viziune de ansamblu asupra oportunităţilor investiţionale prezente la nivel local şi regional, obiectivelor turistice prezente în teritoriu, precum şi asupra oportunităţilor oferite de sectorul turistic.

De asemenea în cadrul acestei iniţiative vor fi implicate toate agenţiile de ocupare a forţei de muncă din România, care sunt rugate să transmită toate informaţiile referitoare la locurile de muncă vacante, la oportunităţile de angajare destinate cetăţenilor români din diaspora, cu scopul sensibilizării şi de ce nu al reintegrării acestora în ţesutul productiv românesc.

Vă invităm să vizionaţi prezentarea evenimentului accesând link-ul succesiv:  https://drive.google.com/file/d/0B0t9p2_gILCcWjJSWklWelZJUHM/view?usp=sharing.

Vă invităm să vizionaţi spot-ul publicitar al evenimentului accesând link-ul următor: http://youtu.be/CkhzI–X83w.

Vă rugăm să trimiteţi prezentările la adresa: office@cciro.it.

Sursa: Camera de Comerţ şi Industrie a României în Italia