Cluj IT Cluster, membru a consorțiului BISNET TRANSYLVANIA   va organiza în perioada 17-27 octombrie un eveniment de referință în rândul ecosistemelor europene și chiar extraeuropene, ajunsă anul acesta la cea de a 10-a ediție, marcând totodată și 10 ani de Cluj IT cluster.

Pe parcursul celor 10 zile activitățile se vor desfășura în format hibrid, online prin intermediul platformei StreamEvent și fizic în găzduirea Grand Hotel Italia.

Participarea este gratuită fiind necesară doar înregistrarea în platformă.

Ca parte a conferinței vom organiza și un training descentralizat, în data de 26 octombrie, a cărui tematică va fi Tech Transfer.

Sesiunea se va desfășura  în format online, prin intermediul ZOOM, în limba engleză, lector invitat fiind domnul Florin Păun – Chief Science & Partnership Officer at ARESIA.

Sesiunea este dedicată experților EEN fără costuri de participare, fiind necesară doar completarea formularului de înscriere, disponibil AICI

Vă invităm să consultați agenda training-ului ce cuprinde informații extinse despre curriculă și lector. Termenul limită de înscriere 7 octombrie.

Profităm de ocazie și dorim să invităm alături împreună cu membrii consorțiul proiectului „Eastern Romanian Business Support Network” (ERBSN) să ne fiți alături la eveniment și totodată vin cu rugămintea să ne sprijiniți în diseminarea evenimentelor către rețelele dumneavoastră. Suntem convinși că activitățile propuse pot aduce o valoare semnificativă participanților.