Stimați membri,

 

Camera de Comerț și Industrie Suceava împreună cu Auchan România anunţă lansarea unui proiect destinat producătorilor români, alimentari şi nealimentari, prin care va pune la dispoziţia acestora reţeaua sa de hipermarketuri pentru desfacerea produselor fabricate în România.

Avem plăcerea să vă invităm la evenimentul de lansare a proiectului ce presupune întâlniri ale reprezentaţilor Auchan cu dumneavoastră, producătorii. Vă aşteptăm să fiţi alături de noi la sediul Camerei de Comerț și Industrie Suceava, str. Universității nr. 15 – 17, în data de 6 iulie, între orele 09 -12 şi 13 – 18. 

Proiectul se înscrie în ambiţia Auchan de a crea valoare în România şi urmărește susţinerea şi dezvoltarea producătorilor români în cadrul unui parteneriat de lungă durată.

În portofoliul Auchan România se regăsesc peste 250 de furnizori producători locali, cu acces în reţeaua noastră de hipermarketuri.

Care vor fi avantantajele dumneavoastră în cadrul parteneriatului cu Auchan?

  • Veţi creştere volumele prin accesarea a noi pieţe moderne de desfacere
  • Vă veţi optimiza capacităţile de producţie şi de livrare
  • Veţi beneficia de o siguranţă a plăţii mărfurilor livrate
  • Auchan vă oferă un parteneriat serios, responsabil şi durabil
  • Favorizăm colaborarea pe termen lung, care vă oferă posibilitatea realizării de noi investiţii
  • Veţi beneficia de asistenţă comercială şi juridică şi de contracte simplificate
  • Produsele dumneavoastră vor căpăta notorietate la nivel naţional şi , de ce nu, international

Evenimentul desfăşurat în perioada 4-8 iulie, în 8 oraşe din toate regiunile ţării va consta în întâlniri directe şi individuale ale producătorilor cu reprezentanţii Auchan specializaţi în domeniul achiziţiilor de produse. Reuniunile vor presupune prezentarea fiecărui producător în întâlniri individuale, urmând ca ulterior să analizăm împreună posibilitatea unei viitoare colaborari.

Vă mulţumim anticipat pentru participarea dumneavoastră şi vă punem la dispoziţie datele de contact pentru transmiterea confirmării de participare FORMULAR DE ÎNSCRIERE, iar pentru orice informaţii legate de organizarea acestui eveniment puteți solicita mai multe detalii la E-mail: producatorilocali@auchan.ro, Tel: 0374 810 000.