Avem plăcerea să vă invităm la „Forumul Economic Tuniso-Român” găzduit de Ambasada Republicii Tunisia la București alături de Camera de Comerț și Industrie a României, care are loc marți, 13 iunie 2023, la ora 10. Amfiteatrul Al. I. Cuza, Centrul de Afaceri CCIR.

De asemenea, suntem onorați să vă informăm că Camera de Comerț și Industrie a Moldovei va participa la acest eveniment economic.

Forumul economic a vizat atât cercurile de afaceri tunisiene, cât și românești. Acesta va introduce companiile românești în climatul de afaceri favorabil din Tunisia, una dintre cele mai dinamice și accesibile economii din regiunea mediteraneană și în punctele forte ale Tunisiei în activități cu valoare adăugată ridicată, permițând țării să-și accelereze poziționarea pe harta globală a investițiilor și să aibă succes. se impune ca una dintre cele mai atractive destinații pentru investițiile străine.

Acest eveniment va oferi, de asemenea, oportunitatea de a expune potențialul investițional al României, precum și principalele zone specifice ale țării în care există oportunități enorme pentru Afaceri prin contribuțiile unor vorbitori de seamă și experți în domeniu.

Forumul economic va oferi, așadar, oportunitatea oamenilor de afaceri tunisieni și români de a avea întâlniri B2B pentru a găsi o cooperare de câștig-câștig și pentru a obține cunoștințele experților despre a face afaceri în Tunisia și România.
Pentru a participa la acest forum economic, vă invităm să vă înregistrați prin intermediul acestui link: https://ccir.ro/event/forum-de-afaceri-romania-tunisia-2/?fbclid=IwAR1af-wdtkKBgVxJpe6EiKpgd7eQBXUsjQAikG5Re6DRNbgYJ6dX3SFEddw