Camera de Comerț și Industrie Suceava vă transmite invitația Consiliului Raional Cimișlia din Republica Moldova de a participa la a VI-a ediție a Festivalului Național al Strugurelui, în data de 26 august 2018.

La festival vor participa agenţi economici şi persoane fizice din raioanele viticole ale Republicii Moldova, producători de utilaje şi ambalaje pentru struguri, furnizori de produse de uz fitosanitar şi fertilizanţi, invitaţi din ţară şi de peste hotare, reprezentanţi ai mediului academic și de afaceri. Festivalul are ca scop promovarea producerii și consumului de struguri pentru masă, stabilirea noilor relații economice, inclusiv cu parteneri din Uniunea Europeană.

În cadrul Festivalului Strugurelui, vor avea loc expoziţii şi degustări a strugurilor pentru masă, va fi organizată o conferinţă ştiinţifică, concursuri tematice, expoziţii cu vânzare a obiectelor confecţionate de meşteri populari, schimb cultural.

Festivalul va fi organizat de Ministerul Agriculturii şi Industriei Alimentare, administraţia raionului Cimişlia şi Asociaţia Producătorilor şi Exportatorilor Strugurilor din Moldova.

Persoanele interesate să participe la acest eveniment pot obține detalii suplimentare de la doamna Gabriela DUGAN, șef serviciu la Serviciul diapora și parteneriate externe din cadrul Consiliului Județean Suceava, telefon 0740.212.909, e-mail gabriela.dugan@cjsuceava.ro.