Stimati membri,

Revista Progresiv invita distribuitorii de bunuri de larg consum si retailerii independenti din zona Moldovei la editia a 7-a a conferintei Progresiv Interactiv, care se va desfasura pe 17 mai la Hotel International din Iasi.

Evenimentul isi propune sa aduca informatii utile si idei noi pentru dezvoltarea magazinelor traditionale. De asemenea, la Progresiv Interactiv Iasi vor fi prezenti directorii autoritatilor de control DSV, OPC, ITM si Directia Finantelor Publice, care vor raspunde la intrebarile adresate de participanti.

Participarea este GRATUITA pentru managerii companiilor de distributie si pentru directorii si administratorii de magazine alimentare independente, in limita locurilor disponibile.

CUM VA PUTETI INSCRIE:

Va rugam sa confirmati participarea la Alice Vasile cel mai tarziu vineri 13 mai: alice.vasile@cmgromania.ro; Tel: 021 315 90 31

In emailul de confirmare, mentionati in dreptul fiecarei persoane participante: numele, functia, compania si localitatea.

Pentru detalii suplimentare, puteti accesa pagina oficiala a evenimentului: http://www.magazinulprogresiv.ro/progresiv-interactiv

progresiv

Sursa: CCI Iași