Stimati membri,

Va aducem la cunostinta pe aceasta cale, ca in data de 13 septembrie 2016 va avea loc la Viena, Austria, Forumul economic “Automotive and Food Logistics in the Danube Region”, organizat de Camera Economica Federala a Austriei la sediul sau din Viena.

Forumului este dedicat in principal companiilor care activeaza in domeniul logisticii pentru sectoare precum automotive si industrie alimentara si constă in prelegeri pe tematica rutelor de transport european, controalelor la frontiera si timpilor de asteptare, transportul intermodal in Regiunea Dunarii, proiectelor de infrastructura, a subventiilor si taxelor din regiune, precum si in stabilirea de contacte de tip business-to-business (B2B) intre companiile participante.

Participarea la forum este gratuita.

Cei interesati de participare trebuie obligatoriu sa se inregistreze on-line la adresa https://www.b2match.eu/donauraumlogistik2016/sign_up  pana cel tarziu in data de 6 septembrie 2016. Firmele participante, interesate de stabilirea unor intâlniri B2B cu ceilalti participanti, trebuie sa isi incarce pe website-ul forumului  profilul companiei si sa isi selecteze partenerii de discutii doriti in perioada 16 august – 6 septembrie 2016.

Limba de lucru in cadrul forumului va fi limba engleza.

La adresa web https://www.b2match.eu/donauraumlogistik2016 puteti gasi mai multe informatii despre aceasta manifestare.

Sursa: CCIR