Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova vă salută cordial şi are plăcerea de a vă invita la ediţia a 3-a a Forumului de Afaceri Trilateral Republica Moldova – România – Ucraina, care va avea loc în perioada 30 mai 2019 în mun. Chişinău şi va fi componentă cheie al Forumului Internaţional Investiţional al municipiului Chişinău.

Forumul trilateral este organizat de CCI RM, cu suportul Primăriei municipiului Chişinău şi proiectului Business-INN Moldova (EEN). Acesta este cel mai important forum transfrontalier din ţară, care are drept scop promovarea imaginii ţării pe arena internaţională, precum şi a economiei autohtone drept o locaţie prietenoasă pentru dezvoltarea afacerilor şi atragerea investiţiilor; prezentarea oportunităţilor de dezvoltare a relaţiilor de parteneriat între cele 3 state.

Ediţia curentă va găzdui un amplu program de afaceri, în cadrul căreia vor fi discutate subiecte de actualitate pentru business. în cadrul Forumului Investiţional al mun. Chişinău, va avea loc expoziţia de produse moldoveneşti, care este un instrument de promovare a bunurilor şi serviciilor autohtone, precum şi stabilirea contactelor între oamenii de afaceri locali şi străini. Forumul se va încheia cu o sesiune dedicată discuţiilor bilaterale dintre reprezentanţii mediului de afaceri autohton şi străin.

Pe 31 mai 2019, vor fi organizate pentru delegaţiile din România şi Ucraina vizite la întreprinderile mun. Chişinău şi din proximitate.

Pentru confirmări şi informaţii suplimentare, contactaţi Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova. Persoana de contact: Rodica Dimitriu, Direcţia Relaţii Internaţionale, tel. +373 22 22 13 19, e-mail: rodica.dimitriu@chamber.md

Cu respect,

Preşedinte
Sergiu HAREA

Invitatie Forum Trilateral 2019