Stimați membri,

Vă transmitem invitația Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova de a participa la ediţia a III-a a Forumului de Afaceri Trilateral Republica Moldova – România – Ucraina, care va avea loc în perioada 30 – 31 mai 2019 în Chişinău şi va fi componentă cheie al Forumului Internaţional Investiţional al Municipiului Chişinău.

Forumul trilateral este organizat de Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova, cu suportul Primăriei Municipiului Chişinău şi proiectului Business-INN Moldova (EEN). Acesta este cel mai important forum transfrontalier din ţară, care are drept scop promovarea imaginii ţării pe arena internaţională, precum şi a economiei autohtone drept o locaţie prietenoasă pentru dezvoltarea afacerilor şi atragerea investiţiilor, prezentarea oportunităţilor de dezvoltare a relaţiilor de parteneriat între cele 3 state.

Ediţia curentă va găzdui un amplu program de afaceri, în cadrul căreia vor fi discutate subiecte de actualitate pentru business. În cadrul Forumului Investiţional al Municipiului Chişinău va avea loc expoziţia de produse moldoveneşti, care este un instrument de promovare a bunurilor şi serviciilor autohtone, precum şi stabilirea contactelor între oamenii de afaceri locali şi străini. Forumul se va încheia cu o sesiune dedicată discuţiilor bilaterale dintre reprezentanţii mediului de afaceri autohton şi străin.

Pe 31 mai 2019, vor fi organizate pentru delegaţiile din România şi Ucraina, vizite la întreprinderi din Municipiul Chişinău şi din proximitate.

Pentru confirmări şi informaţii suplimentare vă rugăm să ne contactați la adresa de email: office@ccisuceava.ro sau la telefon: +40 230 521 506