Stimati membri,

CCIRO Italia mentine programul forumurilor economice “Redam increderea investitorilor romani si italieni in economia romaneasca” pentru anul 2016, proiect realizat in colaborare cu Guvernul Romaniei conform memorandumului de colaborare dintre DIMMMAT si CCIRO Italia, evenimente realizate cu sprijinul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei.
Va adresam invitatia de a participa luni, 18 iulie 2016 ora 10:00 la lucrarile forumului economic “Redam increderea investitorilor romani si italieni in economia romaneasca” cu tematica “Servicii de calitate pentru spitalele din Romania” organizat la sediul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei.
Subiectele abordate in cadrul forumului vor fi din domeniul managementului sanitar, prin prisma analizei proceselor de sistem pe criterii de calitate, eficienta, transabilitate si indicatori de performanta, facilitand comunicarea intre structura de conducere a spitalelor si societatile furnizoare de servicii externe.
Cu aceasta ocazie, participantii/reprezentantii celor mai importante firme care deservesc sistemul de sanatate publica din Italia vor prezenta solutii si servicii care au transformat si revolutionat sistemul italian in ultimele decenii, contribuind ca acesta sa devina unul dintre cele mai avansate din Europa. Este vorba, in principal, de servicii de mentenanta a instrumentarului, echipamentelor si conditiilor igienico-sanitare, fiind interesate de modul in care functioneaza sistemul de sanatate din Romania si modul in care se efectueaza achizitiile de bunuri si servicii.
Forumul economic din zilele 18-19 iulie este sprijinit si de Initiativa Ecologista Europeana, reprezentant al societatii civile prin doamna Lavinia Sandru si de Realitatea TV – partener media.
Mai jos va prezentam cateva firme participante la forum care si-au manifestat interesul sa investeasca in Romania si sa-si transfere propria experienta a know-how.
 Tecnologie Sanitara spa (click aici pentru a citi prezentarea)
 SEAB Instruments srl
 So.Ge.Si. spa (click aici pentru a citi prezentarea)
 Sanitec srl (click aici pentru a citi prezentarea)
 CSP spa (click aici pentru a citi prezentarea)
 PLURIMA spa – Distributie
 Materiale Tecnico S.r.l. (click aici pentru a citi prezentarea)
Marti, 19 iulie 2016 lucrarile forumului se vor desfasura prin vizitarea unor unitati sanitare din Bucuresti.
Va rugam sa ne trimiteti confirmarea participarii Dumneavoastra pana la data de 12/07/2016, la urmatoarea adresa de e-mail office@cciro.it

Prot. 153-2016-ae

invitatie forum 2016-ROMANIA.compressed

Sursa: CCIR