Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) în parteneriat cu Ambasada Republicii Finlanda la București vă invită să participați la Forumul de afaceri România – Finlanda „Soluții inovative pentru o dezvoltare sustenabilă” ce va avea loc miercuri, 10 mai 2023 la sala Al. I. Cuza, CCIR Business Center, începând cu ora 10:00 (09:30 – înregistrare).
Evenimentul se va desfășura cu prilejul vizitei în România a unei delegații de companii finlandeze din următoarele domenii: transporturi, managementul deșeurilor, electronice, telecomunicații, construcții și farmaceutice.
Pentru mai multe informații cu privire la formatul evenimentului, vă rugăm să consultați Agenda Forumului de afaceri România – Finlanda „Soluții inovative pentru o dezvoltare sustenabilă”.

Agenda

În speranţa că evenimentul prezintă interes pentru compania dumneavoastră, atât pentru consolidarea promovării bunurilor și serviciilor pe piața finlandeză, cât și pentru identificarea de noi oportunități de afaceri, vă rog să regăsiți alături de această invitație formularul de înscriere online:

Formular de înregistrare

Participarea la eveniment este gratuită.

Termenul limită pentru înregistrare este 07 mai 2023.

Pentru informații suplimentare și înscrieri vă rugăm să vă adresați domnului Bogdan Cîrstocea, Consilier, Biroul de Relații Bilaterale, email: bogdan.cirstocea@ccir.ro, tel +40374 474 382.