Camera de Comerţ şi Industrie a României (CCIR), în colaborare cu Ambasada Republicii Chile în România şi ProChile, vă informează despre desfăşurarea, în perioada 2-6 noiembrie 2020, a evenimentului online de matchmaking e-ENEXPRO. Evenimentul internaţional e-ENEXPRO este dedicat sectoarelor pescuitului şi acvaculturii din Chile şi va reuni exportatorii chilieni de fructe de mare, peşte, precum şi furnizorii de echipamente, sisteme şi tehologii pentru acvacultură.

În cadrul evenimentului vor participa în jur de 100 de companii chiliene cu care se pot organiza întâlniri online B2B. Fiecare întâlnire va dura 20 de minute şi va avea loc în limba engleză. Companiile româneşti trebuie să menţioneze tipurile de produse de care sunt interesate, iar Ambasada Chile în România cu ajutorul ProChile vor organiza personalizat întâlnirile cu companiile chiliene.

Regăsiţi pliantul e-ENEXPRO care conţine tipurile de produse exportate de companiile chiliene, tuturor membrilor din judeţ. Participarea la eveniment este gratuită. Termenul limită pentru înregistrare este 24 octombrie 2020.

Pentru informaţii suplimentare şi înscrieri vă rugăm să vă adresaţi doamnei Daniela Ganea, Cancelar-Ambasada Chile în România, email: dganea@chile.ro, tel.: 021-3127239 sau doamnei Oana Alexe, Consilier, Direcţia Relaţii Externe-CCIR, email: oana.alexe@ccir.ro.

Folleto Enexpro PDM Inlges2