Camera de Comerț și Industrie a României împreună cu Reprezentanța Comisiei Europene în România și Ambasada Japoniei în România au plăcerea de a vă invita la evenimentul intitulat „Acordul de Parteneriat Economic Uniunea Europeană – Japonia și impactul acestuia asupra cooperării bilaterale România – Japonia”. Limba utilizată în cadrul evenimentului va fi engleza.

Evenimentul are scopul de a spori întelegerea acestui acord și de a implica părțile interesate într-o dezbatere complexă cu privire la efectele produse de Acordul de Parteneriat Economic (EPA) în România. Totodată, vor fi discutate și evaluate beneficiile extinse ale acordului pentru comerțul și investițiile europene.

De asemenea, în cadrul evenimentului vor fi prezentate rezultatele sondajului de opinie privind percepția comunității de afaceri din România față de EPA.

Avem convingerea că acest acord va crea vaste oportunități atât în Uniunea Europeană, cât și în Japonia, deschizând noi piețe pentru exportatori, generând locuri de muncă de înaltă calitate și, totodată, dezvoltând legături mai strânse între economia Japoniei și cea a statelor membre UE.

În această perioadă în care protecționismul este în creștere, considerăm că dialogul este un instrument deosebit de important pentru a înțelege mai bine implicațiile EPA pentru actorii economici europeni, cu precădere pentru IMM-uri.

Cu speranţa că evenimentul prezintă interes pentru companiile din judeţul dumneavoastră, vă invităm să participați și vă rugăm să diseminaţi această informaţie, alături de invitaţia anexată către companiile potențial interesate.

Vă rugăm să confirmaţi participarea dumneavoastră până în data de 22 octombrie, prin completarea formularului disponibil la următorul link: http://bit.do/exfsh.

Pentru mai multe detalii, nu ezitați să o contactați pe Sabina Strîmbovschi, consilier, Biroul Organizații Europene și Internaționale, la adresa de e-mail: sabina.strimbovschi@ccir.ro.

Agenda

Invitatie Conferinta Romania-Japonia