Ne face plăcere să vă informăm că, în perioada 15-18 noiembrie 2018, Romexpo S.A. în parteneriat strategic cu Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism – ANAT şi Camerele de Comerţ şi Industrie din România, împreună cu Organizaţia Patronală a Turismului Balnear din România (OPTBR), Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) şi Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural (ANTREC), în calitate de parteneri, organizează ediţia de toamnă a Târgului de Turism al României.

Ajuns la cea de-a 40-a ediţie, Târgul de Turism al României rămâne locul ideal de prezentare a celor mai interesante oferte şi atracţii turistice, atât din România, cât şi din străinătate, incluzând: turismul cultural, rural, de business, turismul de tratament, destinaţiile exotice, croazierele şi turismul de aventură. Din ofertele companiilor expozante nu lipsesc nici accesoriile şi gadget-urile necesare în orice călătorie.

Pe lângă elementul B2C, Târgul de Turism al Romaniei are o importantă latură B2B, reprezentând pentru vizitatorii specialiști platforma ideală pentru a întâlni parteneri de afaceri, pentru a reînnoi și fideliza relațiile existente cu partenerii tradiționali.

De asemenea, Târgul de Turism al Romaniei contribuie la consolidarea industriei turismului din țara noastră prin promovarea zonelor de atracție turistică și a serviciilor din România, dar și prin organizarea de conferințe și sesiuni de dezbateri în care sunt abordate problemele industriei, împreună cu autoritățile în domeniu. Astfel, în cadrul fiecărei ediții, au loc manifestări conexe organizate de Romexpo și partenerii acestui târg.

Târgul de Turism al României se va desfășura în Pavilionul B2, pe o suprafată totală de peste 9700 metri pătrați unde vor expune peste 200 de companii din Albania, Bulgaria, Chile, Cuba, Germania, Grecia, India, Israel, Italia, Luxemburg, Republica Moldova, Palestina, Republica Cehă, Romania, Serbia și Ungaria. Ediția de toamnă a Târgului de Turism al României se remarcă prin participarea oficială a Bulgariei, Cubei, Indiei, Indoneziei și Palestinei.

Având în vedere cele prezentate, domnule Președinte, avem deosebita plăcere de a vă invita să participaţi, în calitate de oaspete de onoare, la ceremonia de deschidere oficială a Târgului de Turism al României, ediţia de toamnă, eveniment ce va avea loc joi, 15 noiembrie 2018 ora 11:00, în Pavilionul B3 din cadrul Centrului Expoziţional Romexpo.