Stimati membri,

Camera de Comert si Industrie a Romaniei are placerea de a va invita sa participati la Conferinta “Probleme dificile de drept fiscal”, eveniment organizat in parteneriat cu Juridice.ro care va avea loc in data de 26.01.2016, la Amfiteatrul Al. I. Cuza din CCIR Business Center.

Conferinta se bucura de participarea extraordinara a Profesorului Radu Bufan, printre speakeri fiind invitati: Christian Amand, partener Xirius; av. lector univ. dr. Cosmin Costas, Facultatea de Drept, Universitatea Babes Bolyai Cluj Napoca; av. dr. Dan Dascalu, partener D&B Davis si Baias; av. Gheorghe Matei, senior partner Leaua&Asociatii; dr. Daniela Nemoianu, managing partner NTMO Attorneys at Law KPMG; conf. univ. dr. Ciprian Paun, Facultatea de Drept Univ. Babes Bolyai Cluj.

Moderatorul evenimentului va fi domnul Andrei Savescu.

Taxa de participare pentru membrii dvs. este de 360 lei + TVA (include mapa evenimentului si pauzele de cafea).

Persoana de contact din cadrul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei este Doamna Rodica Virtopeanu, Sef Birou Organizare Evenimente, Directia Administrativa si Protocol, Departamentul Economic, Resurse Umane si Administrativ, tel.: 0374.474.411; fax: 021.3190156; e-mail: rodica.virtopeanu@ccir.ro.

Data limita pentru inscrieri si plata tarifului de participare este 22 ianuarie 2016. Va transmitem in atasament invitatia pentru firme si formularul de participare.

Invitatie companii_probleme dificile de drept fiscal

Formular de participare_Probleme de drept fiscal

Sursa: CCIR