Stimați membri,

Ne revine deosebita onoare de a vă transmite invitația Asociației Euroregiunii Carpathia, Polonia, de a participa la Târgul Internațional de Turism și Timp Liber (MTT) 2019.

Asociația Euroregiunii Carpathia, Polonia, va participa ca Expozant la Târgul Internațional de Turism și Timp Liber din Wrocław, care va avea loc în perioada 01 – 03 martie 2019.

MTT Wrocław este un târg de turism de prestigiu care este inclus în cele mai interesante evenimente de acest fel din Polonia. Datorită unui format interesant, târgul atrage mulți vizitatori interesați de oferta turistică. Expozanții au ocazia să se prezinte nu numai în standuri, ci și în cadrul unor evenimente din industrie, întâlniri bilaterale și evenimente susținute.

Prin urmare sunteți invitat, ca co-expozant, să participați la târg la standul Euroregion (30m2), unde vor fi prezentate cele mai bune produse selectate ale mărcii CARPATHIA. Dacă aveți în oferta dvs. pachete de călătorie, produse tradiționale regionale sau obiecte de artizanat care expun valorile carpatice universale, cum ar fi: autenticitatea, multiculturalismul, unicitatea – sunteți rugați să luați legătura cu reprezentanții Asociației Euroregiunii Carpathia!

Informații detaliate pot fi furnizate de doamna Monika Wędrychowicz la numărul de telefon +48 17 85 76 369, e-mail: mwedrychowicz@karpacki.pl.

Invitation to participation in the stand

Offer