Stimați membri,

Ne revine deosebita plăcere să vă transmitem invitația de a participa la ”Caravana Meseriilor”, eveniment organizat joi, 20 septembrie 2018, începând cu ora 09:00, în Sala de Sport a Colegiului Tehnic Petru Mușat.

Evenimentul are drept scop promovarea în rândul elevilor și a părinților a sistemului de învățământ dual prin prezentarea conceptului unei școli profesionale de acest tip, după modelul Kronstadt.

Pentru ca acest eveniment să-și atingă scopul, sunt invitați să participe toți actorii direct implicați – copii și părinți, reprezentanți ai Consiliului Județean și ai Instituțiilor Publice Locale, ai Inspectoratului Școlar Suceava și ai instituțiilor școlare interesate și nu în ultimul rând, reprezentanți ai mediului de afaceri.

În cadrul evenimentului vor fi expuse laboratoare de școlarizare pentru diferite meserii – robot ușor de programat, simulator de sudură, standuri multimedia de experimentare, stand montaj mecanic, iar firmelor interesate pe termen mediu și lung de angajarea de specialiști în diferite meserii și dispuse să ofere cadrul în care viitorii specialiști să se dezvolte profesional li se pun la dispoziție spații de promovare.

Invitația și programul pot fi consultate accesând documentul atașat, iar informații suplimentare puteți obține de la doamna Carmen LUPU, Consilier superior la Biroul Strategie Dezvoltare județeană din cadrul Consiliului Județean Suceava – carmen.lupu@cjsuceava.ro, 0763 672 733.

Prezentare eveniment