Va intereseaza tema constructiilor sustenabile si a restaurarii? Va doriti sa colaborati cu firme germane din aceasta bransa?

La initiativa Ministerului Federal al Economiei si Energiei (BMWi), Camera de Comert si Industrie Romano-Germana (AHK Romania) organizeaza in perioada 8 – 11 aprilie 2019, impreuna cu Bayern Handwerk International GmbH o delegatie de afaceri in Romania. În cadrul delegaţiei vor fi reprezentate 11 firme si mai multe organizatii de specialitate germane, care doresc sa initieze cooperari cu firme si insitutii romanesti.

Participantii germani provin, in principiu, din urmatoarele domenii: restaurare si reconditionare, arhitectura si proiectare, tamplarie, fabricarea si prelucrarea produselor minerale, constructii si productia de substante chimice pentru constructii, sisteme de drenaj, tehnica de masurare si control, consultanta situri arheologice, publicatii de arta. In anexa se regaseste lista firmelor participante, inclusiv profilele lor si interesele lor de colaborare detaliate.

In cadrul proiectului, pe 10 aprilie 2019 vor avea loc la Sighisoara,  hotel Cavaler-Double Tree by Hilton, (Str. Consiliul Europei 6) o bursa de cooperare (intalniri b2b) si un simpozion de specialitate (programul simpozionului va fi disponibil curand pe pagina noastra de internet, https://rumaenien.ahk.de/ro/proiecte/delegatie-de-afaceri-2019/)

Proiectul se adreseaza in mare urmatoarelor grupuri tinta:

  1. unitati administrative relevante, autoritati
  2. institutii culturale
  3. proprietari si administratori de monumente si cladiri istorice
  4. cultele existente in Romania
  5. fundatii si asociatii
  6. companii cu experienta in licitatii publice
  7. antreprenori generali si firme de constructii
  8. intreprinderi mestesugaresti romanesti
  9. birouri de arhitectura si proiectare
  10. companii de comert cu materiale de constructii

Va asteptam cu interes la unul sau ambele evenimente! O descriere a firmelor germane si formularul de inscriere pentru evenimente sunt anexate.

Participarea la bursa sau simpozion nu presupune nicio taxa de participare si se face in baza formularului de inscriere (in anexa).

Asteptam cu interes raspunsul dvs. pana cel tarziu 29 martie 2019.

Pentru mai multe detalii, va rugam, nu ezitati sa ne contactati.

Persoane de contact:

Eduard Dumitru:  +40 21 207 91 44; dumitru.eduard@ahkrumaenien.ro

Dr. Ilinca Pandele: +40 21 207 91 17; Pandele.ilinca@ahkrumaenien.ro

Formular inregistrare