Avem plăcerea de a vă informa despre Programul Internațional de Cumpărători al „Expoziției Interfresh Eurasia Fructe, Legume și Produse, Agricultură, Ambalare și Logistică” care va avea loc în Antalya, Turcia în perioada 28-30 septembrie 2023. (www.interfresheurasia.com)

Programul de cumpărători internaționali este organizat de organizatorul expoziției ‘’Antexpo Fuarcilik Hizmetleri A.S.’’

Antalya este capitala producției agricole a Turciei, iar Interfresh Eurasia este una dintre expozițiile proeminente care se organizează în regiunea noastră. Aceasta este o oportunitate pentru cumpărătorii internaționali de a găsi toți producătorii și furnizorii locali de fructe și legume proaspete din regiunea Antalya sub o singură umbrelă.

Profil expozant:

· Producătorii și furnizorii de fructe și legume proaspete

· Tehnologii de prelucrare și depozitare a fructelor și legumelor

· Servicii logistice pentru fructe si legume

· Producători și furnizori de mașini și echipamente agricole

· Industria ambalajelor

· Producători și furnizori de fructe și legume uscate

· Producători și furnizori de produse ecologice

· Producători și furnizori de legume congelate

· Tehnologii agricole

În cadrul programului internațional de cumpărători, participanții VIP au dreptul la cazare pentru două zile, transferuri VIP aeroport-hotel-expoziție-hotel și cină festivă.

Am fi foarte încântați, dacă ați putea circula informațiile printre clienții dvs. potriviți, care ar fi interesați să se alăture programului de cumpărători. Companiile interesate care doresc să aplice trebuie să completeze formularul de cerere atașat în limba engleză și să îl trimită prin e-mail la global@atso.org.tr și mine.kandemir@antexpo.info până la sfârșitul lunii, 31 iulie 2023.

Aplicațiile vor fi evaluate de organizatorul expoziției ‘’Antexpo Fuarcilik Hizmetleri A.S.’’ iar rezultatele vor fi comunicate solicitanților în consecință.

Pentru informații detaliate despre expoziție, puteți vizita site-ul expoziției www.interfresheurasia.com sau puteți consulta broșura expozițională atașată.

Interfresh Eurasia Brosur ENG 2023_compressed (1)

Application Form_Interfresh Eurasia