Stimați membri,

Prin amabilitatea Ambasadei Republicii Turcia în România vă transmitem anunțurile a două evenimente care se vor organiza la București sub înaltul patronaj al Ambasadei.

  1. Gala din data de 21 martie 2016, orele 19, de la Grand Rin Hotel Vitan, organizată cu ocazia deschiderii Reprezentanței Asociației Industriașilor și Oamenilor de Afaceri Independenți din Turcia.

Sunt invitați să participe, începând cu ora 16:30, la discuții bilaterale firme din România care activează în domeniul construcțiilor, agricultură/zootehnie, produse alimentare, energie, textile, mașini și echipamente, IT. Firmele interesate să participe pot confirma prezența la următoarele date de contact: telefon 021 318 39 39, fax 021 318 44 99 sau e-mail bukres@ekonomi.gov.tr.

      2. Delegația Uniunii Exportatorilor din Industria Auto ULADAG, Turcia – 19 – 21 aprilie 2016

Delegația va fi condusă de Domnul Președinte Orhan SABUNCU și va fi formată din aproximativ 30 de oameni de afaceri care activează în domeniul producției, exportului și importului de piese auto.

În data de 20 aprilie, între orele 10 – 16, vor avea loc discuții bilaterale cu firmele din România care activează în domeniul importului pieselor auto, locația urmând a fi anunțată ulterior.

Cei interesați să participe la acest eveniment sunt rugați să confirme prezența la una din adresele de e-mail olmzeb@uib.org.tr sau bukres@ekonomi.gov.tr.

Sursa: Ambasada Republicii Turcia în România