În fiecare an, cotidianul Monitorul de Suceava în parteneriat Camera de Comert și industrie Suceava organizează acest eveniment, în semn de mulţumire 10 suceveni care au făcut performanţă în domeniile în care activează, oameni simpli şi inimoşi, ce ar trebui să reprezinte repere ale societăţii de astăzi, de curaj și bunătate, prin voința de a-i sprijini pe cei ce au nevoie de suport.

Anul acesta, evenimentul va avea loc pe data de 13 decembrie 2019, la Prestige Ballroom, ora 18:00 și va transmis în direct de Bucovina TV și şi pe www.monitorulsv.ro,  fiind așteptați peste 500 de invitați.

Gala „Top 10 Suceveni” va reuni oameni care, prin faptele lor, redau speranţa pentru o lume mai bună, oameni care au reuşit să răzbată într-o perioadă destul de dificilă, având realizări deosebite care merită să fie cunoscute. Gala „Top 10 Suceveni” este un eveniment care premiază performanţa, dar, în acelaşi timp, este o gală exclusiv caritabilă. Evenimentul este organizat de „Monitorul de Suceava”, în colaborare cu Camera de Comerţ şi Industrie Suceava, Patronatul Întreprinderilor Mici şi Mijlocii Suceava şi Prestige Ballroom Suceava.

În această seară, Monitorul de Suceava va recompensa oameni care s-au remarcat prin lucrurile frumoase pe care le-au făcut pentru semenii lor sau prin performanţele realizate în diverse domenii de activitate.

Se premiază performanța

La fel ca şi în anii trecuţi, seara Galei este una specială, plină de emoție, o seară a poveștilor de succes, când organizatorii vor recompensa oameni obişnuiţi, dar absolut speciali, care fac lucruri deosebite pentru semenii lor.

În această seară vor fi premiaţi oameni care au făcut performanţă în diferite domenii prin muncă, prin determinare, talent şi voinţă, au realizat lucruri mari pentru cei aflaţi în suferinţă, oameni care sunt modele pentru comunităţile din care provin şi care au fost găsiţi de noi şi daţi drept exemplu de urmat. Evenimentul va debuta cu o proiecţie a retrospectivei Galei „Top 10 Suceveni” 2018 şi va continua cu poveştile celor 10 suceveni de Top, care vor fi prezentate în cadrul unor reportaje video realizate de echipa Monitorul de Suceava, proiectate pe mai multe ecrane din sala de festivităţi.

Artiști de Top

La Gala „Top 10 Suceveni”, ediţia a VIII-a, vor evolua artişti de elită, oameni foarte cunoscuţi şi apreciaţi de public. În ordinea intrării în programul pregătit de organizatori, aceştia sunt: Formaţia de pop-opera Dimma’S, actorul George Mihăiţă şi naistul Nicolae Voiculeţ. În prima parte a Galei, profesorul Johannes Raimund Onesciuc ne va încânta cu muzică ambientală interpretată la pian.

La fel ca şi în anii trecuţi, seara Galei este una specială, plină de magie, de emoţie, când organizatorii vor recompensa oamenii obişnuiţi, dar absolut speciali, care fac lucruri deosebite pentru semenii lor, dar este şi o seară cu multe momente artistice care să-i binedispună pe cei peste 500 de participanţi.

Licitaţii în scop caritabil

Şi în acest an, pe parcursul serii, se vor organiza mai multe licitaţii. Obiectele scoase la licitaţie la ediţia din acest an vor fi, cu siguranţă, prin calitatea, utilitatea, valoarea lor de colecţie, dorite de mulţi dintre invitaţii manifestării. Iubitorii de artă, colecţionarii de diverse obiecte pot intra în posesia unor piese deosebite, contribuind totodată, prin achiziţionarea lor în context competiţional, la componenta umanitară a evenimentului.

Oferta este consistentă şi diversificată, iar preţurile de pornire sunt cu mult sub valoarea produselor scoase la licitație. Cu siguranță vor fi numeroși cei care se vor „bate” pentru un obiect scos la licitație, mai ales că toţi banii vor ajunge la un caz umanitar.