Ne face o deosebită plăcere să va anuntam pe aceasta cale desfasurarea galei „Ingeri pentru Romania”, proiect media “Romania Esti Tu”, ce va avea loc în data de 15 martie 2023, la Palatul Parlamentului București.

Gala „ Ingeri pentru România” înseamna trei directii de premiere si promovare:  afaceri de succes in zona de antreprenoriat, investitii/ locatii turistice, dar și a proiectelor desfasurate de autoritatile locale, care aduc un plus de valoare Romaniei.

Parteneriatul cu Camera de Comert, vizeaza doua directii:

1.participarea partenerilor Camerei de Comert  in cadrul  preselectiei  proiectelor pe care le-au desfasurat sau sunt in curs, din segmentul  antreprenorial  dar si turism, si aici putem mentiona: investii majore ale firmelor care aduc un plus valoare in mediul antreprenorial, care au impact social, proiecte de alta natura care sa fie relevante, inovatoare, locatii speciale, dezvoltarea anumitor locatii  pentru segmentul de turism.
Exista sansa castigarii unei sectiuni din cadrul acestei gale, care poate aduce recunoasterea valorii prin decernarea unei diplome sau a unui  trofeu.
Etapa de preselectie se desfasoara pana la data de 31.01.2023, cu o prelungire in cazuri speciale.

Proiectele  vor fi mentionate in protocolul atasat acestui email, urmand ca apoi sa tinem legatura cu partenerii, pentru mai multe detalii care privesc partea de comunicare pentru media(poze, video, descrieri tehnice), promovare in online sau offline. Suntem onoroati sa le facem cunoscute pentru a fi  apreciate si premiate.

2. posibilitatea de a participa in calitate de sponsori, cu o mediatizare extinsa( media, online, radio), in acest sens regasiti atasate informatiile in formularul ” Detalii Gala”. Partenerii care vin din partea Camerei de Comert vor primi un discount de 5% din valoarea acestor servicii prestate.

Un alt obiectiv al proiectului este acela de a promova branduri autohtone si nu numai, reprezentate atât de companii, cât și de persoanele care au făcut posiblă propagarea numelui României, astfel incat exista optiunea unica ca in cadrul galei, sa existe vizibilitate prin promovarea acestor branduri in mediul online( presa, aparitii media, interviuri) cat si in cel offline( peste 300 participanti din diverse domenii).
Primul comunicat de presa il regasiti mai jos si vom reveni cu linkul primei emisiuni tv.

https://9z.ro/gala-romania-esti-tu-palatul-parlamentului-distinctii-pentru-romani/

De aceea dorim sa va punem la dispozitie oferta noastra de colaborare, cat si pentru partenerii sau colaboratorii disponibili si interesati de aceasta gala, pentru participarea la eveniment in cadrul sectiunii de sponsor pe care o regasiti atasata.

In cadrul acestui parteneriat, oferim o invitatie gratuita.

Ce înseamnă Gala „Ingeri pentru Romania”:
– evenimentul anului 2023
– peste 300 de participanți;
– premii, networking, dinner fest

In cadrul acestei gale va exista tiparita si versiunea celor „100 Povesti de Business” relevante, care va fi distribuita celor prezenti si nu numai.

Printre beneficiile participarii la gala, puteti regasiti mai jos cateva detalii:

a)servicii de marketing si promovare a PROIECTULUI  MEDIA – ROMÂNIA EȘTI TU – GALA „INGERI PENTRU ROMANIA”, desfasurata in data de 15 martie 2023- Palatul Parlamentului, Bucuresti, atat in mediul online, cat si offline.
b) servicii de promovare in randul membrilor, antreprenorilor, unitatilor turistice, institutiilor si autoritatilor cu competente si altor potentiali clienti
c) servicii de comunicare pe site-urile partenere ale acestui acord, dar si ale Galei.
d) Partenerul Principal ofera un discount de 5% tuturor membrilor sau Partenerilor Partenerului din valoarea serviciilor de promovare ce apartin Partenerului Principal.

Raspunsul dumneavoastra este asteptat pana la data de 31.01.2023.
Dupa ce optiunea disponibila este selectata, vom reveni cu contractul de colaborare/ sponsorizare, precum si celelalte detalii aferente.

Detalii Gala Ingeri pentru Romania

Protocol colaborare