Camera de Comerţ şi Industrie a României în parteneriat cu China IP SME Helpdesk – organizaţie fondată de Comisia Europeană – au plăcerea de a vă invita la trainingul, cu tema Protejarea proprietăţii intelectuale în China: bune practici şi studii de caz, care se va desfăşura online, în data de 8 iunie 2021, în intervalul orar 10.45-12.15.
Proprietatea intelectuală constituie un bun atât financiar, cât şi de management al IMM-urilor, întrucât oferă un avantaj competitiv faţă de concurenţi şi protejează inovaţiile companiei. O strategie de protejare a proprietăţii intelectuale bine întocmită este crncială pentru buna funcţionare a unei firme, în mod special, atunci când se urmăreşte internaţionalizarea afacerii pe pieţe precum cea chineză. În mod contrar, neglijarea aspectelor referitoare la proprietatea intelectuală poate duce la pierderea competitivităţii companiei pe piaţa respectivă.

Trainingul Protejarea proprietăţii intelectuale în China: bune practici şi studii de caz îşi propune să ofere o imagine de ansamblu asupra modului în care companiile îşi pot proteja şi promova drepturile de proprietate intelectuală pe piaţa chineză, prin prezentarea celor mai bune practici şi studii de caz. Expertul de la China IP SME Helpdesk, domnul Tom Carver, va expune cele mai des întâlnite probleme de prop1ietate intelectuală pe care companiile le întâmpină în China şi cele mai bune exemple de practici cu privire la monitorizarea acestor probleme şi modalitatea de aplicare a drepturilor de proprietate intelectuală pe piaţa chineză.

Participarea la eveniment este gratuită, însă îregistrarea este obligatorie. Evenin1entul se va desfăşura doar în limba engleză, iar la finalul eveninientului paiticipanţii vor putea adresa întrebări expertului.
Pentru detalii suplimentare, vă invit să o contactaţi pe doamna Oana Alexe, Consilier, Biroul Organizaţii Europene şi Internaţionale, e-mail oana.alexe@ccir.ro, tel.: 0374 474 391.