Dezvoltă-ți competențele digitale printr-un curs 100% gratuit!

Dobândirea și dezvoltarea competențelor de utilizare a calculatoarelor au devenit, în contextul actual, elemente obligatorii în derularea activității profesionale zilnice, fără de care este aproape imposibil să menții un loc de muncă, cu atât mai greu să găsești un job nou.

De asemenea, sunt des întâlnite situațiile în care persoane cu o anumită vârstă pot întâmpina dificultăți în menținerea unui loc de muncă, integrarea profesională și adaptarea la un mediu de muncă aflat în continuă schimbare, reinserția sau reorientarea profesională sau creșterea nivelului de pregătire pentru a răspunde nevoilor angajatorului.

Ca de obicei, Camera de Comerț și Industrie Suceava vine în întâmpinarea nevoilor resimțite de companii și de angajații acestora și organizează un nou curs autorizat de Operator introducere, validare și prelucrare date.

Participanții la curs vor învăța să gestioneze dispozitivele de stocare a datelor, să utilizeze echipamentele periferice, să folosască pachetul Office (Word, Excel, Power Point) iar la final, urmare a susținerii examenului de absolvire, vor obține un certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii și Protecției Sociale, Ministerul Educaţiei și Cercetării şi Autoritatea Naţională pentru Calificări, însoţit de suplimentul descriptiv care atestă competenţele dobândite.

Participarea la cursuri este 100% finanțată în cadrul proiectului ”IMPULS – Îmbunătățirea cunoștințelor angajaților și promovarea învățării pe tot parcursul vieții în rândul companiilor din Regiunea Nord-Est” MySmis 128044, iar pentru detalii și înscrieri o puteți contacta pe doamna Larisa Sârghie, expert selecție grup țintă, telefon 0721935642, e-mail larisa.sarghie@ccisuceava.ro.

Atenție! La înscriere au prioritate angajații cu vârsta de minim 55 ani, cu condiția îndeplinirii criteriilor de eligibilitate.

Fişa de prezentare

*Camera de Comerț și Industrie Suceava organizează cursul în calitate de beneficiar al proiectului ”IMPULS – Îmbunătățirea cunoștințelor angajaților și promovarea învățării pe tot parcursul vieții în rândul companiilor din Regiunea Nord-Est”, cod MySmis 128044, proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020.

mai 11th, 2021|
Go to Top