Stimati membri,

Va transmitem anexat, in amabila atentie a Domnului Presedinte, Adresa CCIR nr. 5403/26.05.2016 prin care va aducem la cunostinta faptul ca Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice si Centrul National de Dezvoltare a Invatamantului Profesional si Tehnic au lansat spre dezbatere publica documentul concept Optiunile de formare profesionala dupa clasa a VIII-a, ce expima noua viziunea asupra necesitatii organizarii/desfasurii/evaluarii invatamantului profesional in forma INVATAMANT PROFESIONAL DUAL.

Documentul este publicat pe paginile web ale MENCŞ și Centrului Naţional de Dezvoltare a Învăţământului Profesional şi Tehnic.

Documentul, precum și formularul de consultare poate fi accesat AICI.

Regăsiţi anexat documentul aflat în consultare publică, calendarul consultărilor, sinteza documentului aflat în dezbatere, prezentarea parcursului educaţional al absolvenţilor de clasa aVIII-a şi forularul de consultare on-line.

În acest sens, vă adresăm rugămintea de a ne comunica un punct de vedere asupra documentului aflat în consultare publică, ataşat prezentei adrese, până în data de 05 iunie 2016.

Inv_prof_DUAL_consultatii