Târgul de nunți Bucovina

 Ediția a XV – a

10 -12 februarie 2023

Cel mai reprezentativ eveniment din județ, dedicat evenimentelor private și momentelor importante din viața unui cuplu, revine cu o nouă ediție care va avea loc în perioada 10 – 12 februarie 2023 în incinta Iulius Mall Suceava, etaj.

Târgul de Nunți Bucovina 2023, organizat de Camera de Comerț și Industrie Suceava în parteneriat cu Iulius Mall și VIVA FM, aduce pentru dumneavoastră cei mai importanți expozanți din domeniul evenimetelor private, care timp de trei zile, vă așteaptă în incinta Iulius Mall Suceava la etajul 1.

Cuplurile care își doresc  o nuntă de poveste, sunt așteptate în perioada 10 – 12 februarie 2023  în incinta Iulius Mall la etajul 1, unde expozanții specialiști în domeniu evenimentelor private vă așteaptă cu nenumărate oferte și promoții.

Casele de modă Boutique Mariage, My Bride, White Art și Helen Bride  își vor prezenta cele mai noi modele de rochii de mireasă, iar atelierele de croitorie Marian Istrate, Ursachi Tailoring și Croitoria Cuti, vă așteaptă cu cele mai moderne costume pentru miri.

Brand-urile Stil Biju, Atlantis Gold, Astoria Gold și Ella Bijou, v-au pregătit reduceri pentru verighete și inele de logodnă și cu pietre prețioase, pe întreaga durată a târgului.

Madrigal Events, Regatto și Restaurant Casa Negru,  vă așteaptă cu oferte pentru serviciile de închiriere săli și restaurant, iar specialiști în îndulcirea evenimetelor private precum Delicatese Larisa, Cofetăria Ambianța și Cofetăria NAZZ sunt dornici să vă îndulcească evenimentul cu o varietate de candy bar-uri, torturi și prăjituri.

Indigo Cards, Florăria Crystal, Simply Mind, Nuntă în flori, Pixeda, Smile Zone, Mavi Studio, CMJ Digital Events, Publiserv, Moodecor, Colțu’ Vesel, Studioul de invitatii și Videobooth 360 Suceava, vă așteaptă să le descoperiți  ofertele pentru invitații de nuntă, mărturii, servicii foto-video profesionale, decoruri și ornamente florare.

Târgul de Nunți Bucovina este locația perfectă, unde veți găsi întreaga gamă de sevicii specializate pentru ca evenimentul tău să devină un vis împlinit!

Nu în ultimul rând, pe lângă ofertele de neratat, pe perioada târgului se va organiza o tombolă cu premii oferite de către expozanți!

Mai multe informații poți afla accesând pagina de Facebook: Targul de Nunti Bucovina.

 

Program de vizitare:

10 – 12 februarie 2023,  între orele 10:00 – 22:00

Nu uita să ne treci în agendă!

Biroul de presă al Camerei de Comerț și Industrie Suceava