Cu ocazia ratificării Acordului Economic și Comercial Cuprinzător dintre Uniunea Europeană și Canada (CETA) de către Parlamentul European în data de 15 februarie, Camera de Comerț și Industrie a României împreună cu Ambasada Canadei în România au emis un comunicat de presă comun privind rolul CETA în intensificarea relațiilor comerciale dintre România și Canada. Pentru mai multe informații, vă rog să accesați următorul link: https://goo.gl/vMV3AA

Recunoscând importanţa acestui tratat şi beneficiile clare care reies din implementarea CETA, considerăm că este necesar ca mediul de afaceri românesc să fie consultat şi cât mai bine informat cu privire la perspectivele de valorificare a potențialului de cooperare transatlantic.

În acest sens, Camera de Comerț a României organizează o consultare naţională. Rezultatele urmează a fi prezentate în cadrul unui conferinţe, care va avea loc anul acesta, în prezenţa unor experţi români şi canadieni.

Astfel, suntem onoraţi să vă invităm să completați chestionarul din anexă şi să îl transmiteți Camerei de Comerţ şi Industrie Suceava , la adresa de email office@ccisuceava.ro.

Chetionar CETA