Pentru a sprijini activitatea și dezvoltarea mediului de afaceri din județului Suceava, Camera de Comerț și Industrie Suceava organizează în perioada următoare o serie de cursuri de formare profesională.

Importanța formării profesionale

Formarea profesională reprezintă sprijin important în dezvoltarea şi evoluţia profesională, mai ales acum, în perspectiva evoluţiei economico-sociale în contextul pandemiei SARS COV-2, care a supus toate domeniile societății la o adaptare rapidă.

În societatea actuală se pune tot mai mult accent pe învăţarea continuă, înțeleasă ca pe o formă de dezvoltare şi perfecţionare permanentă. Astfel, fiecare persoană activă profesional înțelege faptul că specializarea continuă în domeniul său de activitate și nu numai, reprezintă un element cheie al carierei sale profesionale, ce îi va oferi cu siguranță mai multe oportunități.

În semn de motivare pentru a depăși această perioadă dificilă, Camera de Comerț și Industrie Suceava, vă oferă o alternativă de formare continuă a resursei umane și vă invită să vă înscrieți la o gamă largă de cursuri de formare profesională autorizate, precum:

  • Curs de inițiere Contabil, cod COR: 331302 – termen de înscriere 24 iunie 2021

Înscrierile se fac în baza completării și transmiterii formularului de înscriere pe adresa office@ccisuceava.ro.

Pentru a vizualiza lista completă a cursurilor de formare profesionlă furnizate de Camera de Comerț și Industrie Suceava vă invităm să accesați următorul link:

http://ccisv.ro/content/cursuri/

Reduceri de preț aplicate taxei de înscriere:

  • 10% pentru salariaţii firmelor membre ale Camerei de Comerţ și Industrie Suceava,
  • 10% pentru 2 persoane din cadrul aceleași firme sau instituţii,
  • 15% pentru  3-4 persoane din cadrul aceleaşi firme sau instituţii,
  • 10% pentru participarea la al 2-lea curs din programa noastră
  • De asemenea, plata taxei de curs se poate face integral sau în două tranșe.

De reținut!

Cursurile se desfăşoară la sediul din Suceava al Camerei de Comerţ si Industrie Suceava, cu respectarea tuturor prevederilor legale de combatere și prevenire a răspândirii bolilor și a distanțării sociale.

La finalizarea programelor de formare profesională se organizează examen de absolvire, constând într-o probă teoretică de verificare a cunoștințelor și o probă practică care vizează evaluarea competențelor obținute de participant.

Atestarea finalizării programelor de formare profesională de către participanți va fi concretizată prin certificate de absolvire, certificate de Autoritatea Națională pentru Calificări, eliberate prin Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice și Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, însoțite de suplimentul descriptiv care atestă competențele dobândite. Certificatul de absolvire are recunoaștere internaţională dacă este tradus şi apostilat.

Relații referitoare la procedura de înscriere la cursuri, precum și alte detalii legate de desfășurarea programelor de formare profesională, puteți afla de pe site-ul Camerei de Comerț și Industrie Suceava – http://ccisv.ro/content/cursuri-de-formare-profesionala/ sau la numărul de telefon: +40 230 521 506 sau 0749 145 569, Teona Moisă, consilier, Cursuri de formare profesională.