Zborurile către București vor fi operate din 27 martie, cu 5 frecvențe săptămânale, două zboruri în zilele de luni și câte un zbor în zilele de miercuri, joi, vineri. Sunt disponibile 21,080 locuri pe perioada orarului de vară (28 martie – 28 octombrie 2023) pentru această rută. Zborurile estivale către Constanța vor fi operate în perioada 22 iunie – 17 septembrie 2023, în fiecare zi de joi.

Biletele de avion pot fi deja achiziționate de pe website-ul companiei, www.air-connect.com, din aplicația disponibilă în Apple Store si Google Play Store, ori prin intermediul agențiilor de turism, la tarife începând de la 167.70 RON (tarif pe segment de zbor, taxe incluse, locuri limitate).

La eveniment au participat reprezentanți ai mediului de afaceri și agențiilor de turism, discuțiile atingând subiecte legate de oportunitățile de colaborare între instituții și companii pentru dezvoltarea regiunii.

Lucian Gheorghiu, Președintele Executiv al Camerei de Comerț și Industrie Suceava, a declarat:

”Ne bucurăm să găzduim astăzi evenimentul organizat cu prilejul lansării noilor zboruri  ale companiei aeriene AIR CONNECT, care susține astfel, necesitatea creării unor noi mijloace de mobilitate pentru mediul de afaceri local, a turismului, cât și sucevenilor, contribuind la dezvoltarea regională.”

Ioan Măriuța, Directorul General al Aeroportului Ștefan cel Mare Suceava, a declarat:

Suntem încântați să anunțăm un nou operator aerian care a ales Aeroportul ”Ștefan cel Mare-Suceava”! La fel de încântați vor fi și pasagerii din regiunea noastră, care beneficiază astfel de mai multe conexiuni directe, ce răspund cerințelor de mobilitate atât mediului de business, dar și turismului.

Conexiunile directe spre capitala țării vor fi mereu o necesitate, iar zborurile care vor fi operate spre Constanța vin și ele ca o soluție extrem de avantajoasă pentru vacanțele pe litoralul românesc.

Ne așteptă, astfel, o colaborare frumoasă în  viitor, care va contribui semnificativ la  dezvoltarea Aeroportului ”Ștefan cel Mare-Suceava”.

Tudor Constantinescu, Directorul General al AirConnect, a declarat:

„Compania aeriană AirConnect s-a născut din dorința de a deservi piața regională din Romania și Europa de sud-est. În acest context, am introdus zboruri atât pe rute care aveau nevoie de frecvențe suplimentare, cum este Suceava – București, cât și zboruri estivale către Constanța, oferind o opțiune de transport rapidă, confortabilă și în siguranță pe litoralul românesc sau către capitală.

Sperăm ca ofertele de zbor puse la dispoziție de AirConnect să vina în întâmpinarea nevoilor mediului de business și a locuitorilor din Suceava.”