Va informam ca Romexpo organizeaza, in perioada 23 – 25 martie 2018 cea de-a II-a editie a RAW LIFE & STYLE – Targ international pentru o viata verde.

RAW LIFE & STYLE este evenimentul care aduce in acelasi loc, in Pavilionul C2-Romexpo, producatori si distribuitori de produse si servicii destinate unui stil de viata sanatos: produse alimentare si cosmetice bio, articole handmade, ustensile de gatit, produse si servicii de masaj si relaxare, centre de meditatie, turism ecologic si echipament pentru petrecerea timpului in natura etc.

Dupa succesul primei editii a evenimentului din toamna anului 2017, ROMEXPO a considerat oportun sa ofere pietei, specialistilor si publicului larg, pe parcursul anului 2018, doua editii RAW LIFE & STYLE: cea de primavara si cea de toamna. Toti cei interesati de: nutritie, alimentatie sanatoasa, programe de dezvoltarea personala, evolutie spirituala, sport, turism ecologic , medicina alternativa sunt asteptati la ROMEXPO, cu ocazia acestui eveniment, pentru a se informa si a achizitiona cele mai bune produse si servicii pentru sanatatea trupului si spiritului.

Astfel, Romexpo se adapteaza nevoilor pietei, cerintelor expozantilor si exigentelor vizitatorilor, avand ca scop cresterea continua a numarului de expozanti si vizitatori specialisti, imbunatatirea vizibilitatii prin sustinerea unei campanii de promovare targetata si complexa, prin:

  • Flexibilitate – personalizarea ofertelor prin pachete de servicii complete, la preturi competitive;
  • Realizarea unui program amplu de conferinte si seminarii realizate cu sprijinul cunostintelor si experientei dobandite de expertii romani si straini din domeniu;
  • Abordare directa, o echipa mobila – managementul Romexpo vine in intampinarea potentialilor expozanti prin intalniri directe si oferte personalizate;
  • Sustinerea participarii si promovarii firmelor expozante prin transmiterea de newslettere catre baze de date targetate de vizitatori specialisti;
  • Selectarea si actualizarea constanta a bazei de date prin platforma online de invitare a vizitatorilor specialisti;
  • Acces facil pentru vizitatori prin achizitionarea biletului de intrare online si, ulterior, prin simpla scanare a codului de bare de pe smart phone sau de pe varianta printata a acestuia.

Avand in vedere parteneriatul de succes derulat in anii precedenti intre ROMEXPO si Camera de Comert si Industrie pe care cu onoare o reprezentati, va invitam sa ne fiti alaturi si la editia din 2018 a RAW LIFE & STYLE. Va adresam pe aceasta cale rugamintea de a dispune difuzarea acestor informatii in mediul de afaceri, in vederea participarii firmelor interesate in calitate de expozant sau vizitator la acest eveniment.

Pentru detalii suplimentare privind participarea la RAW LIFE & STYLE, va stam cu placere la dispozitie, la datele de contact:

Carmen Blasutti – Manager Proiect

Mobil: 0757 065 658; Fax: 021 207.70.70

Email: carmen.blasutti@romexpo.ro

Web: www.rawlife.ro

Asigurandu-va, Domnule Presedinte, si cu aceasta ocazie, de intreaga noastra disponibilitate de colaborare, ramanem

Cu aleasa consideratie,

 

Mihai Costris

Director General