Camera de Comerţ şi Industrie Suceava a finanțat, în cadrul proiectului „Let’s Start Up Afacerea Ta!”,  cod MySmis 104999, în urma organizării unui concurs de planuri de afaceri, 15 start-up-uri cu sume de până la 180.000 de lei. Una dintre cele 15 firme este Secabo Systems SRL.

Firma are ca și obiect de activitate Activități de inginerie și consultanță legate de acestea, iar printre serviciile prestate se numără:

  • Proiectare sisteme de securitate integrate; proiectare sisteme de alarmare la efracție; proiectare sisteme de supraveghere video; proiectare sisteme de control acces; proiectare sisteme de securitate perimetrale; proiectare sisteme antifurt magazine; proiectare sisteme detecție incendii.
  • Implementare sisteme de supraveghere video, sisteme de alarmare la efracție, control acces, sisteme de semnalizare, alarmare și alertare în caz de incendiu, rețele de Voce-date și CATV, sisteme de sonorizare și adresare publică.
  • Mentenanță.

Reprezentanții firmei pot fi contactați la numărul de telefon 0747 314 127 și prin e-mail office@secabo-systems.ro sau secabo.systems@gmail.com, iar informații suplimentare sunt disponibile pe https://secabo-systems.ro  sau pe pagina Facebook.