Camera de Comerţ şi Industrie Suceava a finanțat, în cadrul proiectului „Let’s Start Up Afacerea Ta!”,  cod MySmis 104999, în urma organizării unui concurs de planuri de afaceri, 15 start-up-uri cu sume de până la 180.000 de lei. Una dintre cele 15 firme este Ecovolt Bucovina SRL.

Într-o lume perfectă, lucrurile nu se vor strica. Până atunci, misiunea noastră este să răspundem cu urgență, expertiză și profesionalism pentru a minimiza durata și frecvența infuncționalității instalațiilor dumneavoastră.

Ne-am angajat să realizăm lucrări de o înaltă calitate și să oferim un mediu de lucru sigur pentru toate proiectele. Știm că oamenii fac afaceri cu companii care răspund nevoilor lor și oferă servicii de încredere. Atribuim succesul nostru la construirea de parteneriate strategice și la tratarea clienților așa cum vrem să fim tratați.

Credem în calitatea muncii noastre și suntem siguri că aceasta ne va reprezenta pe viitor.

Detalii suplimentare despre serviciile oferite de Ecovolt Bucovina SRL pot fi obținute de la reprezentanții firmei la numărul de telefon 0745 104 801 sau de pe pagina Facebook.