Andmont Training SRL, unul dintre cele 15 start-up-uri care au primit finanțare de până la 180.000 de lei prin proiectul Let’s Start Up Afacerea Ta!

Camera de Comerţ şi Industrie Suceava a finanțat, în cadrul proiectului „Let’s Start Up Afacerea Ta!”,  cod MySmis 104999, în urma organizării unui concurs de planuri de afaceri, 15 start-up-uri cu sume de până la 180.000 de lei. Una dintre cele 15 firme este Andmont Training SRL.

Firma are ca și obiect de activitate cod CAEN 9329 – Alte activitati recreative si distractive n.c.a. și oferă o serie de activităţi ce pot fi implementate cu scopul de a dezvolta atât spiritul de echipă cât şi individual, în plan personal. Andmont Training SRL oferă variante de activităţi ce se desfăşoară la interior, cât şi o serie de module inedite cum sunt cele montane, cu corzi (rapel, tiroliană, via-ferrata) sau cel privind deprinderea unor manevre de prim ajutor.

Reprezentanții firmei pot fi contactați la numărul de telefon 0729 498 666 și prin e-mail contact@andmont.ro , iar informații suplimentare sunt disponibile pe  https://andmont.ro/  sau pe pagina Facebook.