Strong Floor Design

Strong Floor Design SRL

Detalii

Firma are ca și obiect de activitate Lucrări de pardosire și placare a pereților iar planul de afaceri a fost fundamentat în baza observării unei cereri din ce în ce mai mari pe piață pentru pardoseli moderne, confortabile și sigure.
Tipurile de pardoseli pe care Strong Floor Design SRL le comercializează și serviciile de montaj pe care le oferă permit instalarea de pardoseli în spații precum spitale, cabinete medicale, școli, grădinițe, biblioteci, centre rezidențiale, centre comerciale, depozite, clădiri birouri, instituții publice etc.

tel 0721.080.202
email fb

Colţu' Vesel

Nord Pride Media SRL

Detalii

Firma are ca și obiect de activitate cod CAEN 7420 – Activității fotografice și oferă servicii de fotografie într-o manieră originală, prin îmbinarea distracției cu munca. Totul a început ca o joacă în 2018 și s-a transformat în afacere ideea de oferi oamenilor un alt fel de servicii de acest gen. Au pus pe foaie un plan bine pus la punct, pasiunea pentru fotografii, evenimente și entertaining și iată-i în 2019, beneficiind de finanțare și pornind la drum cu două din cele mai tehnologizate și moderne cabine foto de pe piață, #Whitie și #Blackie.

tel 0757.549.758
email fb

Secabo Systems

Secabo Systems SRL

Detalii

Firma are ca și obiect de activitate Activități de inginerie și consultanță legate de acestea, iar printre serviciile prestate se numără:

  • Proiectare sisteme de securitate integrate; proiectare sisteme de alarmare la efracție; proiectare sisteme de supraveghere video; proiectare sisteme de control acces; proiectare sisteme de securitate perimetrale; proiectare sisteme antifurt magazine; proiectare sisteme detecție incendii.
  • Implementare sisteme de supraveghere video, sisteme de alarmare la efracție, control acces, sisteme de semnalizare, alarmare și alertare în caz de incendiu, rețele de Voce-date și CATV, sisteme de sonorizare și adresare publică.
  • Mentenanță.
tel 0747.314.127
email email www fb

Ambiental Saby

Ambiental Saby SRL

Detalii

Firma are ca și obiect de activitate cod  CAEN 5610 – Restaurante și organizează mese festive sau diferite evenimente, în cadrul cărora oferă clienților produse proaspete, gătite cu ajutorul unui bucătar profesionist. De asemenea, Ambiental Saby SRL oferă meniul zilei, în două variante, clientul putând alege pachetul potrivit gusturilor sale.

tel 0741.937.355
email www fb

Andmont Training

Andmont Training SRL

Detalii

Firma are ca și obiect de activitate cod CAEN 9329 – Alte activitati recreative si distractive n.c.a. și oferă o serie de activităţi ce pot fi implementate cu scopul de a dezvolta atât spiritul de echipă cât şi individual, în plan personal. Andmont Training SRL oferă variante de activităţi ce se desfăşoară la interior, cât şi o serie de module inedite cum sunt cele montane, cu corzi (rapel, tiroliană, via-ferrata) sau cel privind deprinderea unor manevre de prim ajutor.

tel 0729.498.666
email www fb

Drumul Fagilor

Drumul Fagilor SRL

Detalii

Drumul Fagilor lansează conceptul Bucovina Bike Trails. Pasionații de biciclete precum și cei care îndrăgesc plimbările în natură, vor regăsi în Bucovina Bike Trails un amalgam de activități menite să le activeze toate simțurile, oferindu-le în același timp experiențe memorabile.

Bucovina Bike Trails înglobează excursii cu bicicleta pe trasee de ciclism și nu numai, din Bucovina, tururi ghidate, închirieri de biciclete precum și service mobil pentru biciclete.

Credem cu tărie că toți pasionații de biciclete și drumeții vor avea parte de cele mai bune experiențe! Aceasta este misiunea conceptului Bucovina Bike Trails!

tel 0745.205.324
fb

Original Outdoor

Original Outdoor SRL

Detalii

Original Outdoor oferă servicii de publicitate de înaltă calitate, prin intermediul panoului publicitar video cu tehnologie LED amplasat în Suceava, Calea Unirii, stația Bazar, contând pe o calitate superioară a imaginii panoului, acesta fiind un echipament de ultimă generație.

tel 0753.300.400
email fb

Copromen Solutions

Copromen Solutions SRL

Detalii

CONSULTANŢĂ, PROGRAMARE, PROIECTARE şi MENTENANŢĂ – reprezintă gama noastră de servicii pe care o oferim şi care vine în vederea sporirii în locuinţe sau în spaţiile de lucru a unui plus de confort, siguranţă, flexibilitate care în acelaşi timp duce şi la economisirea energiei sau chiar producerea acesteia prin soluţiile BMS (Building Management System) pe platforma KNX.

tel 0742.261.575
email www fb

Ali Travel Bucovina

Sella Agency SRL

Detalii

Psiho Senzo

Psiho Senzo SRL

Detalii

Psiho Senzo SRL, centru de terapie și integrare senzoarială, oferă servicii complexe ce acoperă mai multe arii de devoltare destinate copiilor tipici sau cu dizabilități și părinților acestora.

fb

Ecovolt Bucovina

Ecovolt Bucovina SRL

Detalii

Într-o lume perfectă, lucrurile nu se vor strica. Până atunci, misiunea noastră este să răspundem cu urgență, expertiză și profesionalism pentru a minimiza durata și frecvența infuncționalității instalațiilor dumneavoastră.

Ne-am angajat să realizăm lucrări de o înaltă calitate și să oferim un mediu de lucru sigur pentru toate proiectele. Știm că oamenii fac afaceri cu companii care răspund nevoilor lor și oferă servicii de încredere. Atribuim succesul nostru la construirea de parteneriate strategice și la tratarea clienților așa cum vrem să fim tratați.

Credem în calitatea muncii noastre și suntem siguri că aceasta ne va reprezenta pe viitor.

tel 0745.104.801
fb

Bakery Station

Bakery Station SRL

Detalii

Bakery Station, cu sediul în Fălticeni, str. Republicii nr. 80, este un nou concept de restaurant sub forma unui bistro care oferă variante de servire în locație, to-go sau cu livrare.

Sub sloganul ”Mănâncă sănătos, rapid și gustos”, Bakery Station vă oferă patru game de produse: produse de patiserie (covrigi, plăcinte, cornuri, vafe etc), pizza, paste și burgeri.

fb

Spalatoria de Covoare Lipan

Dorna Wool Industry SRL

Detalii

Spălătoria profesională de covoare Lipan oferă servicii de spălare a covoarelor în Vatra Dornei şi zonele limitrofe. Oferim o calitate înaltă a spălării  covoarelor prin folosirea unor echipamente moderne şi a detergenţilor profesionali. Asigurăm şi transportul covoarelor la domiciliul clienţilor.

tel 0745.013.726
address email fb
Go to Top