Stimati membri,

Camera de Comert, Industrie si Agricultură Vaslui, sub patronajul Centrului Bilateral de Afaceri Romania-Moldova, organizează, in data de 3 februarie 2016, o misiune economică la Chisinau, in vederea întăririi cooperării în domeniile economic şi administrativ, cu prilejul desfăşurării celei mai mari manifestari expoziţionale multitematice din ţara vecină, „FABRICAT IN MOLDOVA”.

Evenimentul, care se va desfăşura anul acesta în perioada 3-7 februarie 2016, la Centrul Expozitional din Chişinău, este patronat ca şi în ceilalţi ani de Guvernul Republicii Moldova. Programul aditional al manifestării prevede organizarea de conferinte, forumuri, mese rotunde pe teme de interes economic, administrativ şi comerciale dintre care amintim: economia verde, parteneriate de afaceri între delegaţii moldoveneşti şi delegaţii din alte ţări, supravegherea pieţei şi protecţia consumatorului, instrumente de promovare a exportului, implementarea sistemelor de management al calităţii, expoziţii virtuale, proprietatea intelectuală, folosirea carnetelor ATA, laboratorul ideilor de afaceri.

Programul misiunii economice organizată de CCIA Vaslui este urmatorul: 3 februarie, ora 06:00- plecare cu autocarul din centrul municipiului Vaslui; vizitarea targului, participare la forum si mese rotunde, parteneriat de afaceri Romania-Republica Moldova, discutii de afaceri si networking, incepand cu ora 14.00. Sunt asteptati sa participe la eveniment dl. Mihai Daraban, Presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei si Ambasadorul Romaniei la Chisinau, Excelenta Sa dl. Marius Lazurca.

Din raţiuni organizatorice, confirmarea de participare va fi insoţită şi de specificarea domeniului de interes pentru intalnirile de afaceri, administrative.Valoarea este de 80 euro/persoana + TVA. Preţul include deplasarea din Vaslui la Chişinău şi înapoi, participari  la intalniri, forumuri, mese-rotunde, dineu oficial si networking. Pentru detalii privind participarea şi confirmare, vă stăm la dispoziţie la tel. 0235-361040, 0728-316340, fax 0235-319011, email: ccivs@ccivs.ro, bogdan@ccivs.ro, persoana de contact, dl. Bogdan Turcanu, Director Departament Relaţii economice.

Talon participare Misiune economica Republica Moldova

Sursa: CCIA Vaslui