Stimati colaboratori,

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est organizeza, in perioada 16 – 29 iunie 2016, trei sesiuni de informare cu privire la lansarea prioritatii de investiții 2.1. ”Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”2.1.A Microîntreprinderi din cadrul POR 2014 – 2020.

Pentru acest apel de proiecte pot solicita finanțare societățile comerciale și cooperative care se încadrează în categoria microîntreprinderilor, au mai mult de un an de activitate si profit din exploatare inregistrat in anul 2015 și care investesc în mediul urban. Pot primi finanțare investițiile care constau in construirea, modernizarea și extinderea spațiilor de producție sau prestare a serviciilor.

În Regiunea Nord-Est, alocarea financiară disponibilă în cadrul acestui apel de proiecte este de 40,99 milioane euro.

Stim ca ati asteptat cu interes lansarea acestui apel de proiecte si venim in intampinarea nevoii dumneavoastra de informare adresandu-va invitatia de a participa la unul dintre evenimentele de promovare a finantarilor disponibile prin POR 2014 – 2020 microintreprinderilor din Regiunea Nord – Est.   Sesiunile de informare se vor desfasura conform agendelor anexate, dupa cum urmeaza:

– 16 iunie 2016 la Suceava , sediul Camerei de Comerț și Industrie Suceava

-23 iunie la Iași, sediul Prefecturii Iași, Palatul Administartiv

– 29 iunie la Piatra Neamt, sediul ADR Nord-Est, Locotenent Draghescu nr. 9

Accesul la evenimente va fi posibil exclusiv in baza confirmarii de participare la tel/fax : 0233 224167 sau e-mail: info@adrnordest.ro. Avand in vedere interesul crescut pentru acest tip de evenimente, pentru a asigura accesul echitabil la informatii, recomandam participarea a maxim 3 reprezentanti din cadrul aceleiasi institutii.

Agenda sesiuni de informare 2 1A Suceava