Avem deosebita onoare să vă adresăm invitaţia de participare la Seminarul naţional cu tema „Informarea din brevete – Element esenţial pentru cercetare şi inovare”. Evenimentul organizat de Oficiul de Stat pentru Inventii şi Mărci (OSIM) în colaborare cu Oficiul European de Brevete (OEB) se va desfăşura în data de 30 octombrie 2019, începând cu ora 14.00, la Hotel Marriott din Bucureşti, în conformitate cu programul anexat.

Seminarul îşi propune să asigure dezbaterea unor teme de real interes pentru mediul de afaceri şi în special pentru companiile producătoare.

„Strategia de proprietate industrială pentru IMM-uri”, „Beneficiile informării din documentele de brevet”, „Instrumente ale OEB dedicate IMM-urilor”, sunt numai câteva dintre lucrările ce vor fi puse în discuţie şi care suntem convinşi că vor avea impact asupra întreprinzătorilor care vor profita de această oportunitate pentru a evita ameninţările şi vulnerabilităţile proprii.

Înscrierea la seminar se face prin completarea formularului anexat şi transmiterea acestuia la OSIM, prin fax: 021-312.38.19 sau e-mail: office@osim.ro până la data de 15.10.2019.

Persoană de contact: Cristina Mihalache

Tel.: 021.306.08.10 int. 221

E-mail: cristina.mihalache@osim.ro.

Participarea este gratuită în limita a 60 de locuri.

Având convingerea ca veţi accepta această invitaţie, vă asigurăm de întreaga noastră consideraţie.

Formular

Program