invitatie curs

Institutul pentru Politici Sociale organizează Cursul de Manager al sistemului de management al riscului in cadrul proiectului IMPACT – Management strategic şi competenţe pentru succes”, finanţat prin intermediul POCU/227/3/8/117224, componenta 1, România profesională – resurse umane competitive, axa prioritară 3: Locuri de muncă pentru toţi, obiectivul strategic 3.8: Creşterea numărului de angajaţi care beneficiază de instrumente, metode, practici etc. standard de management al resurselor umane şi de condiţii de lucru îmbunătăţite în vederea adaptării activităţii la dinamica sectoarelor economice cu potenţial competitiv identificate conform SNC/domeniilor de specializare inteligentă conform SNCDI.

Cursul se adreseaza administratorilor, antreprenorilor, managerilor, directorilor şi angajaţilor din departamentele de resurse umane (inclusiv coach, trainer, jurist , alt personal din departamentul H.R.-de ex. inspector resurse umane, inspector ssm etc).

            Firmele participante vor benefica GRATUIT de REGULAMENTUL PENTRU PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL (GDPR), adresat Departamentului H.R.

Cursurile se vor derula in perioada februarie – martie 2019 , la sediul Camerei de Comerţ şi Industrie Suceava. Va propunem un program flexibil al derularii cursurilor, in afara programului de lucru sau in weekend.

Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile, pe bază de confirmare prealabilă. Vă rugăm să aveţi amabilitatea de a confirma participarea la adresa de e-mail: impact@politicisociale.ro sau la numărul de telefon 0721 510 920 – Mihaela Amironesei, până la data de 19 februarie.

Conştientizând că timpul dumneavoastră este foarte important, vă asigurăm de dorinţa noastră de a veni în sprijinul dezvoltării afacerii pe care o conduceţi sau la care lucraţi, putand derula cursul si la sediul firmei dvs!

 

Mihaela Cazan

Preşedinte

Institutul pentru Politici Sociale