image002

Pe 26 mai 2022, revista Tranzit vă așteaptă la conferința cu titlul “Cum jonglăm cu restricțiile din Pachetul Mobilitate?”

Printre temele discutate se numără:

  • Cum trebuie întocmit un contract de muncă pentru a evita amenzile de la IM și ANAF cu privire la acordarea indemnizației de detașare? Cum trebuie plătit șoferul pentru a îndeplini remunerația minimă din țările de detașare?
  • Avem legea amnistiei fiscale pe diurnă, dar ANAF încă calculează penalități și trimite somații de pkată transportatorilor
  • Cum se aplică întoarcerea camionului în țara de origine? Ce înseamnă centru operational? Cum se face controlul? La câte abateri se ridică licența?
  • Cum se transpune în costul/km întoarcerea camionului în România la fiecare 8 săptămâni? Care este creșterea minima de tarif care trebuie operată de fiecare operator de transport ca urmare a îndeplinirii acestei obligații? Cu cât a crescut costul/km în ultimele 3-6 luni?
  • Care sunt scenariile posibile pentru a face față noilor cerințe și cu ce costuri? Câți operatori de transport vor dispărea ca urmare a noii obligații impuse de Parlamentul European? Putem impune acum clauza de combustibil în contracte? Dar o clauză de Pachet Mobilitate?
  • Transportul intermodal de marfă, accelerat de războiul din Ucraina. Oportunități pentru transportatorii rutieri.

Programul complet al evenimentului poate fi consultat aici:  

https://traficmedia.ro/tarife-prea-mici-pentru-costurile-in-continua-crestere/

26 mai 2022

LOCAȚIE:

Suceava, Hotel Mandachi

 

Pentru înscireri și informații suplimentare:

Alexandru IONESCU
Editor

image003

TRAFIC MEDIA SRL
str. Leaota nr.13, sector 6, Bucuresti
tel: 021 777 06 98/99
fax: 021 777 06 90
mobil: +40 757 089 900
e-mail:alexandru.ionescu@traficmedia.ro
website: www.traficmedia.ro