Camera de Comert si Industrie Romano-Germana organizeaza in data de 12 iunie 2018, intre orele 9:00 si 16:00 (8:30 inregistrarea participantilor) la Hotelul Intercontinental, Sala Fortuna, simpozionul cu tema „Infrastructura energetica în orase“.
Evenimentul initiat si finantat de Ministerul Federal al Economiei din Germania se adreseaza firmelor romanesti si germane interesate sa dezvolte afaceri bilaterale în domeniul eficientei energetice si al energiilor regenerabile avand ca scop promovarea pe plan local a sistemelor si produselor germane din acest domeniu.

In acest context, experti germani si romani, reprezentanti ai  administratiei publice si ai mediului de afaceri din ambele tari, vor aborda tema eficientei energetice si energiilor regenerabile in infrastructura oraselor de astazi.
Sase firme germane care doresc sa intre, respectiv sa îsi consolideze pozitia pe piata din Romania îsi vor prezenta pe scurt sistemele si produsele.

In cazul in care cunoasteti companii din zona dumneavoastra care ar fi interesate de participarea la simpozion, va rugam sa ne transmiteti formularul anexat completat, la numarul de fax: 021-223.10.50 sau pe email marian.axenia@ahkrumaenien.ro pana cel tarziu vineri, 08 iunie 2018.

Programul detaliat al intregului eveniment il puteti regasi anexat.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati la nr. de telefon 021-207 91 44.

Costurile participarii la acest eveniment sunt suportate de Ministerul Federal al Economiei si Energiei din Germania prin programul Energy Solutions made in Germany.

Formular participare simpozion

Program Simpozion